Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Με κέφι, χορό και Σαρακοστιανούς μεζέδες γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών

Το εγχείρημα για πρώτη φορά κούλουμα σε Τοπικό διαμέρισμα των Φιλιατρών και συγκεκριμένα στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών δεν έτυχε απλά, αλλά στέφθηκε από πλήρη επιτυχία, βάζοντας εξ αρχής ......

στέρεες βάσεις για επόμενες χρονιές.


"Συνήθης ύποπτοι" της επιτυχίας αυτής, τα νέα σε ηλικία μέλη του υπερδραστήριου εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Κυριακής, όπου στην κυριολεξία τελευταία εβδομάδα έστησαν μια όμορφη γιορτή για τα κούλουμα, την οποία ο κόσμος αγκάλιασε άμεσα και αυτό φάνηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε το γραφικό λιμάνι της Αγίας Κυριακής.

Το τραπέζι με τα σαρακοστιανά στήθηκε με κάθε λογής νηστίσιμα και λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωΐ ξεκίνησαν να καταφθάνει ο πρώτος κόσμος ενώ σε λιγότερο από μισή ώρα το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Κυριακής έσφυζε από κόσμο, που πήγε να γιορτάσει τα Κούλουμα.

Πολλοί ήταν αυτοί που με τα παιδιά τους επιδόθηκαν στο πέταγμα του χαρταετού ενώ σχεδόν όλοι δοκίμασαν από τα σαρακλοστιανά που πρόσφεραν τα μέλη του Συλλόγου.
Το Φιλιατρά News εύχεται κάθε επιτυχία στον σύλλογο αυτό, να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, και καλή δύναμη για την συνέχεια.

Χρόνια Πολλά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.