Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Πολύ δυνατά παίζει την ενημέρωση της Πελοποννήσου η τηλεόραση ΗΛΕΚΤΡΑ

Αλλαγή στο τοπίο της ενημέρωσης για ολόκληρη την Πελοπόννησο έχει πετύχει εδώ και αρκετό καιρό η Τηλεόραση "Ηλέκτρα" έχοντας παρουσιάσει ένα πιο εξελιγμένο πρόσωπο στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.
Ηδη από σήμερα το ΗΛΕΚΤΡΑ TV μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ξεδιπλώνοντας στις .....

οθόνες ενα ολοκαίνουριο πρόγραμμα με πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση από όλη την Πελοπόννησο.

Το νέο πρόγραμμα του «Ηλέκτρα» θα κάνει πρεμιέρα με την καθημερινή εκπομπή «9 live», την οποία θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Τζένη Σουκαρά και θα έχει θέματα από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Σημειώνεται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός «Ηλέκτρα» τις προηγούμενες μέρες ολοκλήρωσε την πρώτη φάση μεγάλης επένδυσης
στην Κόρινθο (γραφεία, τηλεοπτικά στούντιο, εξοπλισμός), ενώ τις επόμενες μέρες θα εξελιχθεί η δεύτερη φάση της επένδυσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία, όπου ο τηλεοπτικός σταθμός θα διαθέτει ισχυρή παρουσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός Σταθμός "ΗΛΕΚΤΡΑ" είναι το μοναδικό τηλεοπτικό καναλι της Πελοποννήσου που μεταδίδει απευθείας όλα τα Περιφερειακά συμβούλια δίνοντας την δυνατότητα στους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ακούνε τι λέγεται από όλε τις παρατάξεις και να σχηματίζουν οι ίδιοι άποψη για τα τεκταινόμενα της περιφέρειας μας όταν άλλοι επιλέγουν να μεταδίδουν επι ώρες μάρκετινγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.