Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

COSMOTE TV : Τι έρχεται στη συνδρομητική πλατφόρμα το 2019

Κινητικότητα εμφανίζεται στο θέμα ενεργοποίησης του νέου αναμεταδότη της COSMOTE TV.
Μετά από καθυστέρηση κάποιων μηνών, την ευθύνη για την οποία έχει η Eutelsat, η οποία δεν έχει εκκενώσει ακόμη πλήρως τον αναμεταδότη, πλέον τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά. Αν όλα κυλίσουν ομαλά, από τον ......

επόμενο μήνα θα υπάρξουν νέα και φυσικά ανακατατάξεις καναλιών.

Νέο firmware και νέο on demand περιεχόμενο (Nick+ και BBC Earth)

Νέα αναβάθμιση λογισμικού ετοιμάζεται για τους δέκτες και την εφαρμογή COSMOTE TV Go της συνδρομητικής πλατφόρμας. Πέρα από τις συνήθεις βελτιώσεις και επιδιορθώσεις προβλημάτων για ομαλότερη και απρόσκοπτη λειτουργία, η νέα αναβάθμιση θα προσθέσει και δυο νέες κατηγορίες on demand περιεχομένου. Αναμένεται να εμφανιστούν μέσα στο TV Plus, η νέα υπηρεσία Nick+ (γνωστή από το Vodafone TV), με δημοφιλείς παιδικές σειρές όπως Μπομπ Σφουγγαράκης, Paw Patrol, Rabbids: Invasion, Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του, αλλά και δεκάδες άλλες με την υπογραφή ποιότητας του Nickelodeon. Σημαντικό νέο για τους μικρούς φίλους!

Θα προστεθεί ακόμη και η on demand υπηρεσία BBC EARTH με περιεχόμενο από το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ του BBC και γνωστούς τίτλους όπως : Frozen Planet, Life, Planet Earth κ.α

Λογικά μέχρι τις αρχές Απριλίου θα έχουν υλοποιηθεί τα παραπάνω.

TCM

Πιο νωρίς, κατά τα μέσα με τέλη Μαρτίου θα έχουμε την αναβάθμιση του καναλιού TCM σε HD, ενώ πιθανότατα και το μουσικό Mad Hits θα ακολουθήσει και αυτό το μονοπάτι της υψηλής ευκρίνειας.

COSMOTE TV GO για Smart TV

Καταβλήθηκε φοβερή προσπάθεια από τα τεχνικά τμήματα της COSMOTE TV προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει η εφαρμογή COSMOTE TV GO για SMART TV’s μα ήταν τόσες οι τεχνικές δυσκολίες, τα διαφορετικά λειτουργικά, οι ασυμβατότητες των διαφορετικών μοντέλων των τηλεοράσεων , τα θέματα ασφαλείας που παρουσιάστηκαν, που αποφασίστηκε πως δεν αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί μια τόσο κοστοβόρα σε δυναμικό και επένδυση προσπάθεια, που εντέλει δε είναι σίγουρο πως θα αποφέρει και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αποφασίστηκε λοιπόν η εφαρμογή να πραγματοποιηθεί παράλληλα με το λανσάρισμα της νέας OTT πλατφόρμας που προσφέρει σαφέστατα ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τέτοιες υλοποιήσεις. Η νέα πλατφόρμα θα αλλάξει εντελώς το περιβάλλον που θα πλοηγείται ο συνδρομητής, θα είναι πιο έξυπνη, θα προτείνει βάσει του προφίλ του χρήστη τα κατάλληλα προγράμματα, θα είναι πιο … Netflix alike. Θα συνδυαστεί φυσικά και με το λανσάρισμα του νέου Android 4Κ δέκτη. Μια χρονική εκτίμηση για αυτά είναι το τελευταίο τετράμηνο του έτους.

Digital Tv Info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.