Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργος Λεβεντάκης: "Απόλυτη άρνηση συνεργασίας από τον Δήμο Τριφυλίας για την πραγματοποίηση αναγκαίων έργων στα Δημοτικά Σχολεία Φιλιατρών"

Αγαπητές Συμπολίτισσες & Συμπολίτες,

Ενημερώθηκα διεξοδικά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών σχετικά με την υποβολή νόμιμου αιτήματος προς το Δήμο Τριφυλίας, προκειμένου να συντηρηθούν-επισκευαστούν οι αναγκαίες τουαλέτες (WC) και τη δημιουργία ......

ειδικού αθλητικού χώρου (γήπεδο μπάσκετ) στον εξωτερικό προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Φυσικά για την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, η συγκεκριμένη παροχή προς τα εν λόγο παιδιά δεν ήταν αναγκαία κατά τη κρίση της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει καμία ανταπόκριση-απάντηση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τριφυλίας, ο οποίος σχετίζεται με τα τεχνικά έργα του Δήμου Τριφυλίας.

Παράλληλα κατά τον ίδιο χρόνο χρονικό διάστημα, ενημερώθηκα από τον κ. Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, ότι έχει υποβληθεί νόμιμο αίτημα προς το Δήμο Τριφυλίας, σχετικά με τη κατασκευή στεγάστρου, έμπροσθεν του Σχολείου στο προαύλιο με σκοπό τη προστασία των μαθητών από τα καιρικά φαινόμενα (βροχή).

Η υπάρχουσα Δημοτική Αρχή και σε αυτή τη περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε-απάντησε στο εν λόγο αίτημα. Επιθυμώντας να βοηθήσω άμεσα με προσωπική μου δαπάνη τα ανωτέρω αιτήματα-έργα, ανέθεσα στην κατασκευαστική εταιρεία του κ. Διαμαντόπουλου να αιτηθεί να της παρασχεθεί ο χώρος των ως άνω Δημοτικών Σχολείων, σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, ώστε να εκπονηθούν οι αναγκαίες μελέτες, οι οποίες βεβαίως θα υποβάλλοντο προς έγκριση στον καθ΄ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τριφυλίας.

Δυστυχώς διαπίστωσα τη μη στήριξη της ιδιωτικής μου πρωτοβουλίας από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή. Επίσης όχι μόνο ουδεμία μελέτη-πρόταση προστασίας των παιδιών μας υπάρχει, αλλά πλήρης εγκατάλειψη και αδιαφορία από μία ανίκανη, μία ανέντιμη, μία ανήθικη Δημοτική αρχή.

Έχω δηλώσει ότι η μοναδική πρόθεση μου είναι, η καθημερινή συνάντηση και συζήτηση με κάθε ένα πολίτη και τους τοπικούς παράγοντες όλων των περιοχών, με σκοπό την επίλυση όλων των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου Τριφυλίας.
Είμαι περήφανος που είμαι πολίτης αυτού του τόπου. Βάζω πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου μας, όλα τα υπόλοιπα έπονται.
Το μέλλον των παιδιών μας και της Τριφυλίας μας είναι στα χέρια σας, για να πάμε μόνο μπροστά όπως μας αξίζει. Για μία Τριφυλία που δεν θα μας χωρίζουν τα συνθήματα, αλλά θα μας ενώνουν τα οράματα.

Η Τριφυλία θα προχωρήσει δεν κάνω πίσω και κάθε μέρα θα δίνω όλες μου τις δυνάμεις για να προχωρήσει μαζί της και κάθε
πολίτης της ξεχωριστά.
Οι πολίτες της Τριφυλία ξέρουν καλά, πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον γιατί αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.