Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Ανοικτό ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Κώστα Κόλλια για τον Δήμο Τριφυλίας.

Δήλωση πρώην Δημάρχου Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια

"Αισίως" μέχρι σήμερα έχουν δημόσια και επίσημα δηλώσει υποψηφιότητα για τον πολύπαθο Δήμο Τριφυλίας πέντε συμπολίτες μας, ενώ εκκολάπτονται δύο ή και τρεις ή και .....

περισσότερες ακόμη υποψηφιότητες.

Οι συμπολίτες μας αναρωτιούνται γιατι μέχρι τώρα οι δηλωμένοι ως υποψήφιοι δεν έχουν γνωστοποιήσει έστω κι έναν πρώτο κατάλογο των συνεργατών τους - υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπως συμβαίνει με τους υποψηφίους Δημάρχους στους άλλους Δήμους;

Εκδήλωση Βοναπαρτισμού, αδυναμία ή καιροσκοπισμός;
Πάντως, η λαική θυμοσοφία "Δείξε μου τους φίλους σου για να δω ποιος είσαι" εξακολουθεί να ισχύει, και όχι μόνο για τους δηλωμένους αλλά και για τους εκκολαπτόμενους υποψηφίους.

Καθόσον με αφορά: Τιμώ κι εγώ την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με εκλέξουν πρώτο Δήμαρχο Τριφυλίας, εισπράττω με ευγνωμοσύνη την αγάπη τους και τους ευχαριστώ για τον καλό τους λόγο, τη θετική εκτίμησή τους στις δημοσκοπήσεις που γίνονται (και μάλιστα χωρίς να έχω δηλώσει υποψηφιότητα) αλλά και την παρότρυνσή τους να μπω και πάλι μπροστά!

Τη λογαριάζω τη γνώμη τους και πολύ σύντομα, σε συνέντευξη Τύπου, θα δημοσιοποιήσω τις προθέσεις μου αλλά και τις εν γένει απόψεις μου για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.