Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Πυρσού ο Διονύσης (Σάκης) Παπαγεωργίου

Την παραίτησητου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών Ο Πυρσός, υπέβαλε χθες βράδυ το μέλος του Διονύσιος Παπαγεωργίου διαμαρτυρόμενος -όπως δηλώνει-, για την ......

αποχώρηση - εκδίωξη του ΤΕΘ από τον Φουρναράκειο εκφράζοντας την διαφωνία του ότι ενημερώνεται για το περιεχόμενο των επιστολών από τα Sosial Media, γεγονός που αδυνατεί να συμφωνήσει με αυτή την συμπεριφορά.
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ Παπαγεωργίου αναφέρει:

Φιλιατρά 19/2/2019

Επιστολή Παραίτησης

Διαμαρτυρόμενος για την αποχώρηση - εκδίωξη του ΤΕΘ από το Φουρναράκειο και μετά από ένα σχεδόν χρόνο παραμονής μου στο συμβούλιο του Πυρσού παραιτούμαι.

Διαφωνώ με τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα σύλλογο που γεννήθηκε στα Φιλιατρά, ανδρώθηκε και παρείχε πολιτισμό για 25 χρόνια χρησιμοποιώντας σαν έδρα του το Φουρναράκειο.
Βλέποντας να αποστέλλονται επιστολές και να ενημερώνομαι για το περιεχόμενο Τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να έχω λάβει γνώση για το περιεχόμενο τους από πριν… μόνο ομόφωνες δεν μπορούν να είναι τέτοιες επιστολές.
αδυνατώ να συμφωνήσω με την όλη συμπεριφορά απέναντι στο ΤΕΘ και παραιτούμαι ξεκαθαρίζοντας την θέση μου απέναντι στους πολίτες της Τριφυλίας.


Με τιμή
Παπαγεωργίου Διονύσιος
[ Υπογραφή ]

Μετα από αυτή την εξέλιξη τη θέση του κ Παπαγεωργίου στο ΔΣ του Πυρσού αναλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα των εκλογών του Συλλόγου κ Κλωνάρη Αντωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.