Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Εκοψαν την πίτα τους στον Σκακιστικό Ομιλο Φιλιατρών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, παρουσία πολλών μικρών φίλων του και αρκετών γονέων τους.

Η εκδήλωση έγινε στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο και το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα σκακιστικό βιβλίο.
Σε αγωνιστικό ......

επίπεδο, αξιοσημείωτη ήταν και φέτος η παρουσία τριών αθλητών του Σ.Ο.Φιλιατρών στην προκριματική φάση των Πανελλήνιων Ατομικών Πρωταθλημάτων Παίδων-Κορασίδων, Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα η Ταγκαλάκη Ιωάννα πρώτευσε στην κατηγορία κορίτσια έως 16 χρόνων, με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες και προκρίθηκε στα τελικά ττων Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Στην κατηγορία Αγόρια έως 16 χρόνων, ο Κορμάς Γεώργιος ισοβάθμησε με τον ΘωμαḯδηΠαναγιώτη του Ν.Ο.Καλαμάτας και κατετάγη δεύτερος, μετά την άρση ισοβαθμίας, ενώ η Κορμά Ελένη προκρίθηκε, για πρώτη φορά, στην κατηγορία Κορίτσια έως 14 χρόνων, ως πρώτη στην κατηγορία της.

Τέλος, η ανδρική ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών, αρχίζει τους αγώνες της ( για το 2019) αντιμετωπίζοντας στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου την ισχυρή ομάδα του Άργους. Ο αγώνας θα γίνει στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.