Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Αγάπη για τα Φιλιατρά, σύμπραξη για ενότητα δυνάμεων, αλληλεγγύη και ανάπτυξη των Φιλιατρών και της Τριφυλίας! (Φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική πίτα της έκοψε χθες βράδυ στο «Σαρόγλειο Μέγαρο» που στεγάζεται η Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) η Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής «Η Εράνη»
Η αίθουσα της Λέσχης ήταν κατάμεστη από συμπατριώτες μας που ......

ζουν μακριά από την γενέτειρα, με σκοπό να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα Φιλιατρά και το μέλλον τους την Τριφυλία αλλά και για να ευχηθούν για τη νέα Χρονιά.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο κ. Αντώνης Ηλιόπουλος για την προσφορά στον χώρο της φωτογραφίας του αείμνηστου πατέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου που προσφάτως έγιναν τα εγκαίνια του αλλα και η βράβευση της Φιλιατρινής φοιτήτριας Μαρίας Μαγγανά, η οποία κατά τις περυσινές πανελλήνιες εξετάσεις συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τους αποφοίτους του ΓΕΛ Φιλιατρών.

Ψυχή της εκδήλωσης ο αεικίνητος πρόεδρος της Αδελφότητας, Στρατηγός Νίκος Βορρές, με τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο.

Στην όμορφη εκδήλωση και βραδιά συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, ο Φιλιατρινός εφοπλιστής και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Λεβεντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο καθηγητής Αστροφυσικής, Κανάρης Τσίγκανος, ο διατελέσας από το 2004 έως το 2011 πρόεδρος του Συλλόγου Κατσιμπαλαίων, Κίμωνας Κόντης, η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, Βιβή Παντελάκη, ο Φιλιατρινός στιχουργός, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πάνος Αθανασόπουλος και η ζωγράφος Πέρσα Παρίσου-Αθανασοπούλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.