Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η Θεση της ΔΕ Φιλιατρών για την βυθιση τυ δρόμου προς Πλάτη Κατω από το Κέντρο Υγείας.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη βύθιση του δρόμου κάτω από το Κέντρο Υγείας και τη δημιουργία λακκούβας, την Κυριακή 20/01 κατά τη διάρκεια της μεγάλης νεροποντής, έχω να αναφέρω τα εξής:





• Η συγκεκριμένη λακκούβα δεν προϋπήρχε, αλλά δημιουργήθηκε εκείνο το βράδυ κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν την πόλη μας.

• Στο σημείο αυτό του δρόμου, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, υπάρχει κακοτεχνία που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είχανε συνδέσει δυο μεγάλους τσιμεντένιους αγωγούς όμβριων υδάτων, με μια μικρής διαμετρήματος πλαστική σωλήνα. Αυτή η ενέργεια, είχε ως αποτέλεσμα να βουλώσει η πλαστική σωλήνα, από τον μεγάλο όγκο νερού και τα μπάζα, να μην υπάρχει έξοδος του νερού, να διαβρωθεί το έδαφος και να βυθίσει ο δρόμος.

• Εμείς ως Δημοτική αρχή, την ώρα της μεγάλης νεροποντής, από την πρώτη στιγμή μαζί με το προσωπικό του Δήμου μας, ήμασταν έξω στους δρόμους, προσπαθώντας να επιλύσουμε τυχών προβλήματα που θα προέκυπταν στην πόλη μας εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ειδοποιηθήκαμε ότι αυτοκίνητο συμπολίτη μας έπεσε μέσα στη συγκεκριμένη λακκούβα και σπεύσαμε αμέσως στο σημείο αυτό, και πήραμε τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή και άλλου ατυχήματος.

• Την επόμενη μέρα το πρωί, όταν σκάψαμε στο σημείο αυτό, διαπιστώσαμε την κακοτεχνία και αποκαταστήσαμε τη βλάβη συνδέοντας τις δυο τσιμεντένιες σωλήνες με άλλη μεγάλου διαμετρήματος, ώστε στο μέλλον να μην έχουμε ανάλογο περιστατικό.

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.