Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ανακινωση Εμπορικών Συλλογων Φιλιατρών - Κυπαρισσίας - Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων


'
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις φορέων και συλλόγων για την αιδνισιαστική εκ νεου υποβαθμιση της Εθνικης Τράπεζας Φιλιατρών με εμίωση των ημερών λειτουργίας του Γραφείου Συναλλαγών.
Αυτη την φορά η αντίδραση ηριε από τους Εμπρικους Συλλόγους Φιλιατρών Κυπαρισσίας και του Εμπορικου και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργλιανων οπου μες ανακοίνωση τους ζητούν η Τραπεζα να επανεξετάσει την στάση της με την υποβάθμιση του καταστήματος Φιλιατρών. Σε διαφορετική περίπτωση απειλούν με πάγωμα των λογαριασμών τους και επιστροφή των μηχανημάτων POS της τράπεζας απο ολη την Τριφυλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Τριφυλία στο σύνολο της υποβιβάζεται. Έτσι, μετά την αποχώρηση των εφορειών και από τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου, την υποβίβαση του ταχυδρομείου Φιλιατρών, το κλείσιμο του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών όπως και του Ι.Κ.Α. Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, πλέον ήρθε και η σειρά των τραπεζών, αρχικά με την υποβάθμιση του τραπεζικού καταστήματος των Φιλιατρών και εν συνεχεία το οριστικό κλείσιμο του.

Εμείς οι κάτοικοι της Τριφυλίας που καθημερινά αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα μας, βιώνουμε για άλλη μια φορά την απαξίωση και την κατά εξακολούθηση ερημοποίηση της. Βλέπουμε πολιτικούς άρχοντες , υποψηφίους και μη, σε όλη την πυραμίδα της δημόσιας διοίκησης να μας εμπαίζουν, λαϊκίζοντας, κάνοντας εκ των υστέρων βαρύγδουπες δηλώσεις άνευ ουσιαστικού νοήματος, δίχως να προτείνουν λύσεις στην αντιμετώπιση των ουσιωδών προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας.

Πρέπει όλοι τους να γνωρίζουν όμως ότι δεν θα ανεχτούμε πλέον την κοροϊδία, όπως και δεν θα δεχτούμε να μην έχουμε τα αυτονόητα και αυτά που δικαιούμαστε ώστε να παραμείνουν οι πόλεις μας ζωντανές.

Καλούμε την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να επαναπροσδιορίσει την στάση της, όσον αφορά το τραπεζικό κατάστημα Φιλιατρών, ειδάλλως οι κάτοικοι της Τριφυλίας με μπροστάρηδες τους Εμπορικούς Συλλόγους θα αναγκαστούμε να επαναπροσδιορίσουμε την δίκια μας στάση απέναντι στην τράπεζα, παγώνοντας τις συναλλαγές μας, αποσύροντας τις καταθέσεις μας και επιστρέφοντας τα POS όχι μόνο στην πόλη των Φιλιατρών αλλά στο σύνολο του Δήμου Τριφυλίας. Επίσης θέλουμε στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί οι δίκες τους λάθος επιλογές.

Συμπολίτες μας, κάτοικοι της Τριφυλίας, με εμπροσθοφυλακή τους Εμπορικούς μας Συλλόγους ήρθε η ώρα να είμαστε ενωμένοι και να δράσουμε συνολικά και αποφασιστικά απέναντι σε οποιοδήποτε και οτιδήποτε προσπαθεί να υποβαθμίσει το βιοτικό μας επίπεδο. Ο δικός μας σκοπός ήταν, είναι και θα είναι η πρόοδος του τόπου μας και η ευημερία των πολιτών της Τριφυλίας, μιας άλλης Τριφυλίας που ονειρευόμαστε!

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών
Διονύσιος Παπαγεωργίου

Η Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων
Κωνσταντίνα Γλιάτα

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας
Δημήτρης Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.