Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Παραιτήθηκε απο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος λόγω Πρεσπών!!!!!! [ Εγγραφο ]

Την Παραίτηση από τη θέση του Δημάρχου Στυλίδας υπέβαλε χθες στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεας Ελλάδος, Απόστολος Γκλέτσος, τηρώντας τον λόγο του ότι θα .....

παραιτηθεί αν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Η παραίτησή του έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα «ξένα κέντρα που επέβαλαν την παραχώρηση του ονόματος Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια» ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Αναλυτικά η παραίτηση του αναφέρει:

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια.

Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας κάποιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας

Απόστολος Γκλέτσος

image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.