Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Τα Φιλιατρά αγωνιούν, διεκδικούν και αξίζουν καλύτερα!

Απέναντι στον ωχαδερφισμό, τη μοιρολατρία και τη μιζέρια, καθώς και σε παρωχημένες αντιλήψεις του «τίποτα δεν αλλάζει, γιατί είναι προδιαγεγραμμένο», οι άνθρωποι των Φιλιατρών με μπροστάρη τον εμπορικό κόσμο και τους ......

επαγγελματίες, δια του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, στέλνουν ηχηρό μήνυμα ότι με ενότητα δυνάμεων, αγάπη και πάθος για τα Φιλιατρά, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και δράσεις, τα Φιλιατρά αξίζουν και μπορούν καλύτερα!

Αυτή ήταν και η συνείδηση των ανθρώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών για την κοπή της πίτας του για το νέο έτος. Ενός Συλλόγου που, όπως έχει τονιστεί στο «Θ» και από προηγούμενα χρόνια, αποτελεί ζωντανό και δυναμικό φορέα της πόλης και της περιοχής με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας!

Η διαρκής στόχευση του Εμπορικού Συλλόγου στην πρόοδο των Φιλιατρών και την ευημερία των Φιλιατρινών έγινε για ακόμα μία φορά πασιφανής και, παράλληλα, καθημερινά και με τη νέα διοίκηση στα ηνία αναδεικνύεται ο σπουδαίος και σημαντικός θεσμικός ρόλος που επάξια κατέχει, με πολυεπίπεδη προσφορά, στην τοπική κοινωνία!

Η εκδήλωση του Συλλόγου το μεσημέρι της Κυριακής στη «Δεξαμενή» Φιλιατρών, εκτός από ευκαιρία ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος, ήταν και απόδειξη της αναγκαιότητας για ενότητα, σύμπνοια και κοινό βηματισμό των δυνάμεων της προόδου και δημιουργίας των Φιλιατρών με όλους όσοι έχουν ίδιες αγωνίες και ίδιο πάθος για τα Φιλιατρά!

Στην προχθεσινή εκδήλωση ο Σύλλογος τίμησε με ευλάβεια και συγκίνηση τον Σταμάτη Ηλιάδη για την προσφορά του στην πόλη, το ΤΕΘ για την πολυετή πολιτιστική του προσφορά και τον Θόδωρο Αλεξά για τις αθλητικές του επιδόσεις, με τις τιμητικές πλακέτες να παραλαμβάνουν με συγκίνηση συγγενικά πρόσωπα των κυρίων Ηλιάδη και Αλεξά και η κα Μπάχμαν για το ΤΕΘ.

Τη στήριξη των πρωτοβουλιών και δράσεων του Συλλόγου ζήτησε ο πρόεδρος, Σάκης Παπαγεωργίου, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση και αντίδραση του εμπορικού κόσμου στην υποβάθμιση της πόλης με το «λουκέτο» σε υπηρεσίες, με τελευταίο συμβάν την υποβάθμιση λειτουργίας του Γ.Σ. Ε.Τ.Ε. Φιλιατρών.

Θαρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.