Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Προς ενιαίο Δημοτικό δημοπρατήριο ελαιολάδου στρέφεται ο Αγροτικός Σύλλογος Σητείας


Στο απόγειό της βρίσκεται η ελαιοπαραγωγή σε όλη την Κρήτη, και βέβαια εκεί όπου υπάρχουν ποσότητες να μαζευτούν και μαζί έρχονται ξανά στην επιφάνεια το πολλά προβλήματα τόσο των τιμών όσο και των αδιάθετων ποσοτήτων από πέρυσι.

Αυτή την κατάσταση βιώνει και ο παραδοσιακά ......

Παναγιώτης; Κατσίβελας: Τελείωσε η μελέτη του Βιολγικού Καθαρισμού.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους Πολίτες της Τριφυλίας και ιδιαίτερα τους κατοίκους της πόλεως των Γαργαλιάνων ότι, μετά από ένα τέταρτο του αιώνα και ύστερα από επίπονη και κοπιώδη δουλειά, καταφέραμε και τελειώσαμε την μελέτη του Βιολογικού καθαρισμού της πόλεως.

Η πόλη των Γαργαλιάνων είναι ένας από τους 12 οικισμούς της χώρας μας , άνω των 2000 κατοίκων, που δεν έχουν βιολογικό καθαρισμό και υπάρχουν πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για αυτό.

Η εταιρία .......

Ανοικτή επιστολή από το Σωματείο Εργαζοενων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας Προς την Δημοτική Αρχη Τριφυλίας για την ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Ανοικτή επιστολή προς Τον Δήμο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας απέστειλε το Σωματείο Εργαζοένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας στην οποία κάνουν λόγο για κλείσιμο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας ενόψει του νόμιμου ελέγχου οικονομικών χρήσεων παρελθόντων ετών. Παράλληλα ......

Φιλιατρά: Σύλλογοι και σχολεία θα στολίσουν σήμερα δέντρα στην πλατεία του Δημαρχείου

Για Πέμπτη συνεχή χρονιά Σύλλογοι και σχολεία των Φιλιατρών θα στολίσουν και θα φωταγωγήσουν τα δικά τους δέντρα στην πλατεία του Δημαρχείου Φιλιατρών.
Στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και με πολύ φαντασία θα .......