Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τι ακριβώς εννοεί ο Περικλής Μαντάς;

Με σημερινή του ανακοίνωση ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς προβαίνει σε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη , αναδεικνύοντας ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και πολυσύνθετο,σημειώνοντας πως η Περιφέρεια θα κινηθεί δικαστικά και θα προχωρήσει στη λύση δεκάδων ανωνύμων εταιριών αρχικά στη Μεσσηνία, για μια “τυπική παράβαση για την οποία ευθύνεται κυρίως η ένταση της οικονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας στα χρόνια των μνημονίων”που δεν έχουν έχουν καταθέσει ισολογισμούς τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πολιτευτής της ΝΔ αναφέρει:

Φυλλαδιο για το γλοιοσπόριο από την ΔΑΟΚ Τριφυλίας

Η ανάγκη θωράκισης της ελαιοκαλλιέργειας απέναντι σε διάφορες εντομολογικές προσβολές και μυκητολογικές ασθένειες, όπως είναι το γλοιοσπόριο, απαιτεί γνώση προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον πιο βέλτιστο τρόπο υπέρ της παραγωγής.
Προκειμένου να ενισχυθεί η ενημέρωση των παραγωγών ελαιολάδου, εξεδόθη φυλλάδιο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με μέριμνα της ΔΑΟΚ Τριφυλίας και του Διευθυντού της κ. Παρασκευόπουλου, το οποίο σας αποστέλλουμε, προς ενημέρωση των πολιτών

Δειτε το Φυλλαδιο

Διανομή τροφίμων στον Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας και υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) θα διανείμει είδη οικιακής χρήσης και τρόφιμα στις 05/12/2018, ημέρα Τετάρτη με το ακόλουθο πρόγραμμα :

«Τέλος εποχής» για το χαρτί στο Δημόσιο – Μόνο ηλεκτρονικά οι συναλλαγές

Μέσα στο Δεκέμβριο θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου ψηφιακής διακίνησης εγγράφων στο Δημόσιο, όπως γνωστοποίησε ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, σε ομιλία του από το βήμα του «Thessaloniki Summit 2018». «Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το εμβληματικό έργο, το οποίο έρχεται να ......

Έφυγε από την ζωή χθες βράδυ ο Αναστάσιος Μανιάτης

Έφυγε από την ζωή χθες βράδυ σε ηλικία 66 ετών ο Αντιπλοίαρχος του πολεμικού Ναυτικού και μετέπειτα Ασφαλιστής Αναστάσιος Μανιάτης του Σωτηρίου.

Ο Τάσος Μανιάτης όπως ήταν πιο γνωστός είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στομίου Ο Άγιος Χριστόφορος, ενω τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα .....