Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Επιστολή Τατούλη σε Αραχωβίτη για τη μείωση της ελαιοκομικής παραγωγής στην Πελοπόννησο

Την εθνική προσπάθεια διεκδίκησης αποζημιώσεων από την Ε.Ε. για τη μειωμένη ελαιοπαραγωγή ενισχύει ο Πέτρος Τατούλης.

Επιστολή για τη μείωση της ελαιοκομικής .....

Αντωνία Μπούζα: Η λογική της φράξιας, του παραμάγαζου, γυρίζει την αυτοδιοίκηση χρόνια πίσω

Η λογική της φράξιας, του παραμάγαζου.... μεσα σε μια δημοκρατικά εκλεγμένη ομάδα, που δέχεται εντολές από κάποιον υποψήφιο Περιφερειάρχη, που ευελπιστεί να αποκτήσει ρόλο στην Πελοπόννησο, χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς τρόπους διεκδίκησης, προσβάλει, μειώνει τη δημοκρατικότητα της αυτοδιοίκησης και μας γυρίζει χρόνια πίσω .

Πουθενά στην Ελλάδα σε κανένα αυτοδιοικητικό θεσμό δεν έχουν ξαναγίνει τέτοιες αντιδεοντολογικές πράξεις
Καλώ στην επαναφορά στη ......

Νέα Πελοπόννησος «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Πελοπόννησο πίσω. Μαζί με τους πολίτες συνεχίζουμε το έργο μας»

Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου απέδειξε περίτρανα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι παραμένει παρούσα, πιστή στο συμβόλαιό της με τους πολίτες και στην εμπιστοσύνη τους. Λογοδοτεί μόνο σε αυτούς για το έργο της, γι’ αυτό γίνεται όλο και πιο δυνατή, γι’ αυτό .....

Ηλίας Στρατηγάκος: Γιατί ανέβαλα την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

«Οι λόγοι αναβολής της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που πρόβαλαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι προσχηματικοί.

Με απαράδεκτα δημοσιεύματα συνάδελφοι διυλίζουν τον κώνωπα και ......

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ TV: Καταγγελίες & οργισμένη αντίδραση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την αποχή της Αντιπολίτευσης (Βίντεο)


Για διαστρέβλωση του Κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και απαράδεκτα δημοσιεύματα και χαρακτηρισμοί συναδέρφων του περί αποχής που «διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον» έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Ηλίας Στρατηγάκος κατά την αναβολή της .......

Ανακοίνωση παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα» & «Πελοπόννησος Οικολογική» για αποχή από τη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με τον τίτλο «Γιατί απέχουμε από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου» το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Πελοπόννησος Οικολογική».
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:....

Περιφερειακή... αλλαγή πλεύσης και σκοπιμότητες

Πολύ νωρίς, ως προς τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε τη θέση της σε σχέση με την κομματικοποίηση της αυτοδιοίκησης στον δεύτερο βαθμό τουλάχιστον, αφού για τους δημάρχους το κόμμα έχει αφήσει τους .....

Σκόπιμη απουσία Μαντά από το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Πε.Συ. Πελοποννήσου με την οποία γνωστοποιεί την απουσία του από το σημερινό Συμβούλιο απέστειλε ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς ο οποίος καταγγέλλει ότι δεν τηρήθηκε το χρονικό περιθώριο αποστολής των προσκλήσεων στα μέλη του ΠεΣυ.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Απλήρωτοι Εργαζόμενοι Mega: Γιατί τόση βιάσυνη?

Το ΕΣΡ αποφάσισε με μια επιστολή, άγνωστο ακριβώς το γιατί, να απαγορεύσει στις συνδρομητικές πλατφόρμες τη μετάδοση του σήματος Mega χωρίς όμως ποτέ να επιδείξει δημόσια τη νομοθεσία πάνω στην οποία βασίστηκε για την απαίτησή του αυτή.

Το παράδοξο ......

Σήμερα Τετάρτη η υπογραφή της σύμβασης για έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Πρόκειται για έκταση 6.671 τετραγωνικών χιλιομέτρων που καλύπτει την περιοχή δυτικά και νότια της Κέρκυρας

Σλημερα Τετάρτη θα υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης δικαιώματος έρευνας και ......

Ανεξαρτητοποίηση Χρονά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Με μια σύντομη δήλωση του ο Μέχρι χθες Περιφερειακός Σύμβουλος της Νέας Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς ανακοινώνει στους πολίτες την ανεξαρτητοποίηση του από τον Συνδυασμό του κ Πέτρου Τατούλη.

Αναλυτικά η δήλωση Χρονά αναφέρει: