Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ανάκληση νοθευμένου ελαιολάδου από τον ΕΦΕΤ

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με την Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας-Τμήμα Α' που διεξήγαγε τις .....

Η 5η Γιορτή ψωμιού στα Φιλιατρά ρεπορτάζ στο Ionian Channel

Στο περιφερειακό κανάλι Ionian Channel παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ για την 5η Γιορτή ψωμιού που έγινε στα Φιλιατρά την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και συνδιοργανώθηκε από την Συντεχνία αρτοποιών Μεσσηνίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τριφυλίας.

Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε ο συνεργάτης του καναλιού Δημήτρης Ζογκόκης από την Κυπαρισσία.
Δείτε το ρεπορταζ

Ευχαριστήριο για προσφορά συμπατριώτη μας στο ΚΥ Φιλιατρών

Είμαι ξανά στην ευχάριστη θέση, ως Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, να ευχαριστήσω δημόσια τον συμπατριώτη μας Κο Σταμάτη Ηλιάδη, ομογενή κάτοικο Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την προσφορά του και πάλι, προς το Κέντρο Υγείας της πόλης μας.
Η δωρεά ελαιοχρωματισμού του Κέντρου Υγείας των Φιλιατρών, έγινε εις μνήμην του αδελφού του Ηλιάδη Δημητρίου, που πρόσφατα και πρόωρα απεβίωσε.

Ο συμπατριώτης μας συνέχισε την ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας. Φέτος ανέλαβε και ......

Γλεντάει το Twitter με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου

#free_Papantoniou

Το Twitter έδωσε ρέστα, από το βράδυ της Τρίτης μέχρι την Τετάρτη, το hashtag #free_Papantoniou καταγράφοντας με τον δικό του, ευφάνταστο και “εγκεφαλικό” τρόπο την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου και της γυναίκας του.

Το πιο παρεμβατικό από τα social media, εστίασε στην πολυετή διαδρομή του Γιάννου Παπαντωνίου στον δημόσιο βίο, ως κορυφαίου στελέχους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, την περίοδο Σημίτη, με το… πανηγύρι μίζας που ......

Ανάσα στη ΔΕΗ με απόφαση Σταθάκη – Καταργούνται τέλη που κοστίζουν πάνω από 200 εκατ.

Ανάσα στην ΔΕΗ επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση με την κατάργηση τελών που μέχρι σήμερα επιβαρύνουν την Επιχείρηση και αντιστοιχούν σε περίπου 200 έως και 250 εκατ. ετησίως.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης η κυβέρνηση προχωρεί στην κατάργηση το 2019 της .....

Σήμερα η διανομή του επισητιστικού προγράμματος στα Φιλιατρά.

Η διανομή ειδών οικιακής χρήσης και τροφίμων από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) θα .....