Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΦΠΑ τέλος για χιλιάδες επιχειρήσεις – Παραγραφή λόγω πενταετίας

Δεν θα πληρώσουν οι επιχειρήσεις τον ΦΠΑ όπως και τα πρόστιμα και τους άλλους φόρους που έχουν επιβληθεί εάν έχει παρέλθει η πενταετία.

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κλείνουν οριστικά οι υποθέσεις φορολογίας εισοδήματος λόγω παρέλευσης του πενταετούς ορίου. Έτσι .....

Υλοποίηση Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Η Περιφερεική Ενότητα Μεσσηνίας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επιστιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΝΑ-FEAD) .

Στα πλαίσια της .....

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2018


Ενημερώνουμε τους καταρτιζομένους και τους εκπαιδευτές όλων των τμημάτων ότι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 ξεκινούν τα μαθήματα.
Τα τμήματα παρακαλούνται να προσέλθουν στις 15.00, σύμφωνα με .....

Και δευτερο τροχαίο χθές βραδυ στον Αγιαννάκη Φιλιατρών

Σε επικίνδυνο σημείο έχει εξελιχθεί ο κεντρικός δρόμος στην περιοχή του Αγιαννακη Φιλιατρών στο ύψος των καταστημάτων ειδλων Υγιεινής και Μπάνιου Αλεξόπουλου και το υπο κατασκευή κατάστημα υδραυλικών του κ Γιαννακόπουλου.

Ειδικά τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα (το ένα χθές βράδυ με υλικές ζημιές και Ελαφρα τραυματισμένους) αλλα και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα.

Οι επιχειρηματίες της ......

3 ευρώ/κιλό αγοράζει ελαιόλαδο το ελαιοτριβείο «Ο ΛΟΝΤΟΣ» στους Γαργαλιάνους

Νέες τιμές ανακοίνωσε χθες το ελαιοτριβείο «Ο ΛΟΝΤΟΣ» στους Γαργαλιάνους και αφορά την αγορά εξτρά παρθένου ελαιολάδου.

Πιο συγκεκριμένα, .....

Βελτίωση Δημοσίων υποδομών ψήφισε το Πε.Συ Πελοποννήσου ύψους 920.000 €

Από τo γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Αντωνίας Μπούζα, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούνται παρεμβάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε εκκλησίες και Μοναστήρια.
Μεσα στις παρεμβάσεις συγκαταλέγεται και το τέμπλο για την Παναγιά την Βλαχέρνα στα Φιλιατρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Παράκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Φιλιατρών προς τον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φιλιατρών, κατόπιν έντονου προβληματισμού και ώριμης σκέψης, ομόφωνα αποφάσισε και προσκαλεί τον εμπορικό κλάδο της Πόλης των Φιλιατρών, να τηρήσει τα κάτωθι.

Οι εκλογές και τα νέα γραφεία απασχόλησαν την συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ Τριφυλίας στους Γαργαλιάνους

Η Δημοτική Οργάνωση Τριφυλίας της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας πράξη το άνοιγμα στην κοινωνία την 1η Οκτωβρίου συνεδρίασε το ΔΣ στους Γαργαλιάνους με θέματα: