Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Γιορτή ψωμιού στα Φιλιατρά στις 21 Οκτωβρίου

Εδώ Ζυμώνεται, εδώ ψήνεται
Στηρίζουμε το φούρνο της γειτονιάς μας

Η Συντεχνία Αρτοποιών Μεσσηνίας διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά την μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ και καλεί Όλους τους καταναλωτές να .....

Το νεο ΔΣ του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Κατά την πρώτη συνέλευση των εκλεγμένων μελών από τη Γενική Συνέλευση της 14/10/18 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου ως εξής:

Σύλλογος Μηχανικών Τριφυλίας: Ζητά Κτηματολογικό γραφείο στην Τριφυλία

Επιστολή προς τον Οργανισμό Εθνικού κτηματολογίου και τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας και Τοπογράφο Μηχανικό Λαμπρόπουλο Νικόλαο με την οποία ζητά την ίδρυση Κτηματολογικού Γραφείου στην Τριφυλία (Κυπαρισσία ή Φιλιατρά) απέστειλε .....

400.000 € για Δημοτική οδοποιοία στα Φιλιατρά.

Υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα η προγραμματική σύμβαση μεταξύ των Δήμου Τριφυλίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου για το έργο "Δημοτική οδοποιία Τ. Κ. Φιλιατρών ΠΕ Μεσσηνίας"

Το έργο είναι .....

Στήριξη Δημήτρη Σαμπαζιώτη σε Νίκα για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 σε σχέση με όλες τις προηγούμενες δεν έχουν καμία σχέση. Η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες. Ήρθε ο καιρός να .....

Περιοδεία Τζίμερου (Δημιουργία ξανά) στην Μεσσηνία. Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Κυπαρισσία.


Ομιλία του Προέδρου της Δημιουργίας, Ξανά! Θάνου Τζήμερου την Κυριακή 21-10-2018 στις 12:00, στην σίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας (Δημαρχείου 2, 24500 Κυπαρισσία Μεσσηνίας).

Η Περιφερειακή Οργάνωση Πελοποννήσου της Δημιουργίας Ξανά! διοργανώνει 5ήμερη περιοδεία του Θάνου Τζήμερου, επαφές με πολίτες, επιχειρηματίες και φορείς, και 5 ομιλίες σε Κόρινθο, Άργος, Σπάρτη, Κυπαρισσία και Καλαμάτα!

Το πρόγραμμα επισκέψεων συνοπτικά:

Με πέντε (5) Νέους γιατρούς ενισχύεται η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Με απόφαση της 6ης ΥΠΕ με 5 ακόμη γιατρούς ενισχύεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας:

Όλα έτοιμα για την προκαταβολή του 70% της ενιαίας ενίσχυσης αλλά .... με συμψηφισμούς οφειλών

Έως την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου – σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέχρι και αυτή την ώρα πηγές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – πρόκειται να πληρωθεί η προκαταβολή του 70% της Ενιαίας Ενίσχυσης αφού ήδη υπεγράφη η σύµβαση µε την τράπεζα Πειραιώς.
Η πληρωμή .....