Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Νατασσα Κυριακοπούλου: Η ΝΔ έχει πρωταρχικό σκοπό να υπηρετεί την Ελλάδα.

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση της Ν.Ε. Σύριζα Μεσσηνίας. Μια επιστολή γεμάτη αντιφάσεις κι ανακρίβειες. Δύο τινά συμβαίνουν, ή υπάρχει μεγάλη «θολούρα» στη σκέψη τους ή έγαλαν τα καλάμια τους και ξεκίνησαν το ψάρεμα στα θολά νερά ενόψει της διαφαινόμενης συντριβής τους σε πολλαπλά μέτωπα.

Καταρχάς οι ......

ΔΕΔΔΗΕ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την ΠΕΜΠΤΗ 13.09.2018 σε περιοχές των Φιλιατρών, Γαργαλιάνων λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Η περιοχές και οι ώρες που θα γίνει η διακοπή είναι:.....

Αναβαθμισμένο catch up tv και νέα SVoD υπηρεσία έρχονται στην COSMOTE TV!

Σημαντικές δυνατότητες για τους συνδρομητές της COSMOTE TV έρχονται με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού των δεκτών της πλατφόρμας, που υπολογίζεται να είναι διαθέσιμη στα τέλη Οκτωβρίου. Πέρα από κάποιες μικροβελτιώσεις και αλλαγές, απαραίτητες για τη σταθερότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία των δεκτών της COSMOTE TV, το νέο λογισμικό “φέρνει” μαζί του δυο .....

Πότε πληρώνονται οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και η ενιαία ενίσχυση

Συνέντευξη έδωσε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ανακοινώνοντας το πλάνο των πληρωμών των αγροτών για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τα βασικά .......

Δημήτρης Σαμπαζιώτης: Ο κ. Τσίπρας αφού δεν πουλάει πια ως Πινόκιο αποφάσισε να γίνει Χάρι Πότερ

Ο κ. Τσίπρας είναι πολύ αστείος και γραφικός όταν προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού γιατί απλούστατα ο ρόλος αυτός δεν του ταιριάζει καθόλου. Εμφανίστηκε στην ΔΕΘ με το ίδιο θράσος που ......