Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Πε.Συ. Πελοποννήσου: «Πλήγμα για τη δημοκρατία οι σεξιστικές δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Περικλή Μαντά» Το ψήφισμα που εκδόθηκε

UPDATE VIDEO

«Αποτελεί πολιτική υποχρέωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου να καταδικάζει τη συμπεριφορά οποιουδήποτε συμμερίζεται απόψεις που θίγουν την ποιότητα της δημοκρατίας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά .....

Ψηφισμα για τις σεξιστικές δηλώσεις Μαντά, ζήτησε η Αντωνία Μπούζα. Αποχώρηση Μαντά απο το Πε.Συ.



Ενταση προκλήθηκε στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που διεξάγεται στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η Αντιπεριγερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπουζα ζήτησε από .....

Προειδοποίση Αρναούτογλου: Πότε ερχεται σφοδρή επιδείνωση του καιρού [ Video ]

Ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ μίλησε για πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη (11/9), με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει πλέον φθινόπωρο.

Βροχές και .....

Απάντηση Τατούλη στους «επίδοξους μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την Περιφέρεια» (ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν μπει στο περιφερικό συμβούλιο Πελοποννήσου, που λαμβάνει χώρα τώρα στην Κόρινθο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΗΛΕΚΤΡΑ και την Μαρίλια Κούζου.

Ο Πέτρος .....

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣH ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΑ TV


ΔΕΘ(α) είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Κατσίβελας;

Μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Κατσίβελας θα κάνει δήλωση-ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές, κυκλοφορεί έντονα ότι φέρεται να διαρρέεται τις τελευταίες μέρες από… φερόμενους ως “κύκλους” της δημοτικής Αρχής Τριφυλίας.
Γιατί, άραγε, να διαρρέεται κάτι που πρόκειται να .....

Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη σχολική μεταφορά

Ενόψει της αυριανής έναρξης της σχολικής χρονιάς, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των .....

Aυτοψία Μπούζα σε έργα που εκτελούνται στη Μεσσηνία

Με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.Μεσσηνίας παρουσία του Διευθυντή της Διευθύνσεως κ .Παναγιώτη Γιαννακέα , και του Προϊσταμένου κ. Δημήτρη Καλδή, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας και υπεύθυνη θεμάτων Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Αντωνία Μπούζα ενήργησαν αυτοψία σε έργα που ήδη εκτελούνται στην περιφερειακή Ενότητα και αφορούν αντιπλημμυρικά έργα και σε έργα σημαντικών παρεμβάσεων σε οδικούς άξονες του Νομού.

Ήδη εξελίσσεται εργολαβία προκειμένου να καθαριστεί το ρέμα της ......

Παίκτες που έγραψαν ιστορία. Νικος Φρούσσος

Από τους κορυφαίους «ξένους» ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το κυπριακό πρωτάθλημα είναι σίγουρα ο Ελλαδίτης επιθετικός Νίκος Φρούσσος που έπαιξε στην Ανόρθωση και πέτυχε πολλά και καθοριστικά τέρματα.

Ο Νίκος ......