Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Καταγγελία στο Δ.Σ. Τριφυλίας για καθεστωτική αντίληψη και πολιτική δίωξη της προηγούμενης Διευθύντριας Περιβάλλοντος

Για «καθεστωτική αντίληψη» της δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και, ουσιαστικά, πολιτική δίωξη της μέχρι πρότινος προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου, κατήγγειλε τη ......

Στο ραδιόφωνο της πανελλαδικής εμβέλειας Alpha 989 φιλοξενήθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Αντωνία Μπούζα.

Η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα του τουρισμού.

Η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι οι συνδυασμένες δράσεις εξωστρέφειας που έχει επιλέξει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ως στρατηγική για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου έχουν πλέον μετρήσιμα αποτελέσματα για όλη την Πελοπόννησο και την Μεσσηνία.

Σε ερώτηση του ......

Ευχαριστήρια επιστολή της κ Παντελάκη

Με την επιστροφή της Φιλαρμονικής μας από την Άμφισσα, ένα ακόμα δημιουργικό πολιτιστικό καλοκαίρι για το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών έλαβε τέλος. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 13 εκδηλώσεις και δράσεις:

Φιλιατρά: Μπαίνει «λουκέτο» και στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς;

Ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που φέρουν τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να έχει αποφασίσει να βάλει «λουκέτο» στο κατάστημα των Φιλιατρών μετά και την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για απόσυρση των χρηματικών του διαθεσίμων από αυτή και μεταφορά τους σε άλλη τράπεζα.

Οι πληροφορίες αυτές, που συζητούνται έντονα στην πόλη των Φιλιατρών, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην πόλη και τους κατοίκους της. Σημειώνεται ότι στην Τράπεζα Πειραιώς έχουν λογαριασμούς όλοι οι ......

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 04.09.2018 στα Φιλιατρά λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Οι περιοχές και οι ώρες που θα γίνουν οι διακοπές είναι:.....