Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Που (εκτός από τα Φιλιατρά) κυκλοφορεί το γκρέϊντερ??? Τι γίνεται με την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Φιλιατρών???

Άφαντο είναι εδώ και πολύ καιρό το γκρέϊντερ των Φιλιατρών καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που κάναμε και πληροφορίες που συλλέχθηκαν ήταν χαλασμένο για περίπου έξι (6) μήνες και το ποσό αποκατάστασης της βλάβης του ......

Καλλιάνος: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ημέρες - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Με ισχυρές βροχοπτώσεις θα μας αποχαιρετήσει - όπως όλα δείχνουν - το φετινό καλοκαίρι, με τον καιρό να μας τα χαλάει και να επιδεινώνεται από το Σαββατοκύριακο.

Ο μετεωρολόγος .....

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League

Η Super League ανοίγει και επισήμως την αυλαία της το απόγευμα του Σαββάτου. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για να είστε ενημερωμένοι για τις ώρες και το κανάλι που θα μεταδώσει κάθε αναμέτρηση.

Η έναρξη της Super League πέρασε από χίλια κύματα, όμως τελικά γίνεται πράξη. Το πρωτάθλημα ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου με τους αγώνες ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός - Ατρόμητος σε μία λίγκα που έχει πλέον διπλή τηλεοπτική στέγη.
Αυτό είναι το ......

Καταβολή Συντάξεων Σεπτεμβρίου 2018. Δείτε τις ημερομηνίες

Από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 03 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου του 2018 για όλα τα ταμεία.

Αναλυτικά οι συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 θα καταβληθούν ανα ταμείο στους δικαιούχους ως εξής:

Ισχυρή παρουσία Γιάννη Λαμπρόπουλου στην Τριφυλία

Οι άρρηκτοι δεσμοί του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Γιάννη Λαμπρόπουλου, με την Τριφυλία είναι γνωστοί εδώ και χρόνια.
Η σοβαρότητα, η σεμνότητα και η συνέπεια του κ. Λαμπρόπουλου εκτιμώνται θετικά από τους Τριφύλιους, οι οποίοι και τον .....

Η Nova σκληραίνει στη στάση της στα ελεύθερα κανάλια

Ανοιχτή παραμένει η κόντρα ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια - μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ και τη Forthnet, για την απαίτηση των καναλιών να λαμβάνουν αμοιβή για τη μετάδοση τους στην πλατφόρμα της Nova.
Ήδη ο Alpha έχει βγει εκτός Nova μετά την ενέργεια του να κινηθεί δικαστικά εναντίον της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Μέσα στο Καλοκαίρι .....