Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο Homo Kakomirus της Μεταπολίτευσης…

Η έξοδος από τα μνημόνια δεν θα έχει τον πανηγυρικό χαρακτήρα που ήθελε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η τραγωδία στο Μάτι δεν αφήνει πια κανένα περιθώριο.

Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε καλοκαιρινές φιέστες για την «καθαρή έξοδο» της χώρας από τα μνημόνια. Αναστολή του μέτρου περικοπής των συντάξεων (έστω μονομερώς) και πλήθος δικαστικών διώξεων εις βάρος της «δεξιάς διαπλοκής». Η προοπτική της οικονομικής ανάπτυξης ωστόσο μοιάζει με ανέκδοτο. Η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, δυστυχώς, δεν ......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ


Από τον Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών "Ο Πυρσός" ανακοινώνεται ότι η αναχώρηση του Λεωφορείου για το Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία για την παρακολούθηση της κωμωδίας του Αριστοφάνη Αχαρνής, θα γίνει το απόγευμα στις 18:00 από τον Πυρσό.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από την αντιεισαγγελέα Καλαμάτας για τον "κοριό" στο γραφείο της Ελένης Αλειφέρη.

Ποινική δίωξη "για την κακουργηματική πράξη της αθέμιτης παρακολούθησης" άσκησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας σχετικά με την υπόθεση του "κοριού" στο γραφείο της τέως αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη.

Με αφορμή αυτή .....

ΕΡΑΝΗ: επίτιμος προσκεκλημένος στο 2ο Τουρνουά Beach Volley ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου.

Η ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών έχει την τιμή να καλωσορίσει ως επίτιμο προσκεκλημένο στο 2ο Τουρνουά Beach Volley που διοργανώνει μαζί με το Attica Beach Volleyball club, τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου.

Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας βόλεϊ ναντ στη Γαλλία και πρώην διεθνής αθλητής βόλεϊ με .......

Φιλιατρά: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Τα ταξίδι του Φερεϋντουν στο Αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον χώρο του Αιθρίου του Δημαρχείου Φιλιατρών το θεατρικό έργο "Το ταξίδι του Φερεϋντουν" που έγραψε ο Φιλιατρινός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος.

Παρόντες ήταν ......

Εμφάνιση Φιλαρμονικής στην Πλατεία Φιλιατρών

20180801_233917Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα εμφανιστεί στην πλατεία των Φιλιατρών την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ με συναυλία της Φιλαρμονικής και παράσταση τριών από τα χορευτικά του τμήματα.

Η Φιλαρμονική ......

ΘΕΡΙΝΟ CineLux Φιλιατρά Πρόγραμμα προβολών από 08 έως και 09 Αυγούστου

Από τον Κινηματογράφο Digital CineLux ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προβολών για το διάστημα από Δευτέρα 06 έως Τετάρτη 08 Αυγούστου
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι ταινίες:.....

Μουσική παράσταση μελοποιημένης ποιησης στην Περιστεριά.

To Σάββατο 11/8/2018 και ώρα 9.00 μ.μ. ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας διοργανώνουν μουσική παράσταση μελοποιημένης ποίησης στον αρχαιολογικό χώρο της Περιστεριάς.

«Ο Οδυσσέας Ελύτης, η Σαπφώ και η Λύρα του Ορφέα»

1600 χρόνια στην σιωπή και η αρχαία λύρα του Ορφέα επιστρέφει στα χέρια του συνθέτη μουσικού Νίκου Ξανθούλη και ζωντανεύει την ποίηση.
Στην παράσταση θα .......