Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Φωτιές Αττικής: 74 Νεκροί 154 Τραυματίες. Ο Τσίπρας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος

Δήλωση για τις φονικές πυρκαγιές που σκόρπισαν το θάνατο και κατέστρεψαν την Αττική έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός κήρυξε τη χώρα σε ......

Καταβολή Συντάξεων Αυγούστου 2018. Δείτε τις ημερομηνίες

Από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 02 Αυγούστου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Αυγούστου του 2018 για όλα τα ταμεία.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών με τις συντάξεις Αυγούστου αναμένεται να γίνει η επιστροφή των.......

Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας [ Καλοκαίρι 2018 ]

Ανακοινώθηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση το πλήρες Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας για το καλοκαίρι του 2018.

Όπως σημειώνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη ενημερώνουν ότι την Πέμπτη 26/07 θα ......

Δήμος Τριφυλίας: Έκκληση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από την καταστροφική φωτιά στην Κινέτα και τη Ραφήνα.

Κάνουμε έκκληση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας από την καταστροφική φωτιά στην Κινέτα και τη Ραφήνα.

Συγκεντρώνουμε .....

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ Α.Τ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ήρθαμε εδώ αναγκασμένοι από την παραβατικότητα που υπάρχει στα Φιλιατρά, την έλλειψη αστυνόμευσης, τους αλλοδαπούς οι οποίοι κάθε βράδυ στην πλατεία δείχνουνε άκρως παραβατική διάθεση. Σπασμένα μπουκάλια, παιδιά να παίζουν στην πλατεία, τα παιδιά μας.

Ξυλοκοπήσεις......

Αποκτήσαμε επιτέλους Αντιδήμαρχο στα Φιλιατρά μετα την παραίτηση Πούλου

Ο Βασίης Παπαθεοδοσίου θα ασκεί απο εδώ και εμπρός καθήκοντα αντιδημάρχου Φιλιαρών μετα τη παραίτηση του Αναστάσιου Πούλου που έγινε στις 11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Διαύγεια του Δήμου η θεση του Αντιδημάρχου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΗ και η διάρκεια της θα είναι έως τη λήξη της παρούσης Δημοτικής περιόδου.

Οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες του κ Παπαθεοδοσίου είναι:

Φιλιατρά: Δημοτική οδοποιοία και αναπλαση της Δεκατεσσάρων ψηφίστηκαν χθες βραδυ στο ΔΣ Τριφυλίας.

Δυο έργα Συνολικής αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου (1.000.000) Ευρω ψηφίστηκαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Συγκεκριμένα ομόφωνα ψηφίστηκε η εκτέλεση του έργου Δημοτική Οδοποιία Φιλιατρών, ......