Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Νέες ταυτότητες: Πότε τις αλλάζουμε - Όλες οι λεπτομέρειες που δεν ξέραμε

Οι τεχνικές προδιαγραφές του εγγράφου έχουν καθοριστεί και, είναι ζήτημα ημερών το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως.

Το έργο έχει .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι παραγωγοί που οι δηλώσεις ΟΣΔΕ εμπλέκονται με δασικούς χάρτες!

ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα, θα πρέπει να προβούν σε μια σειρά ενεργειών στις περιπτώσεις που οι δηλώσεις των τεμαχίων στην ΕΑΕ 2018 (ΟΣΔΕ) εμπλέκονται με δασικούς χάρτες.
Ειδικότερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακοίνωσή του προτρέπει τους παραγωγούς, σε συνέχεια των παρακάτω ενημερώσεων:.....

Πέτρος Τατούλης: Στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τα δόκτυα του Φιλιατρινού φράγματος

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαράλαμπου Κασίμη για την ένταξη στο .....

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 23 Ιουλίου σε διπλή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Στις Προσκλήσεις που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά ......

«Κριτική» από τοπική Ν.Δ. στον Κατσίβελα, ευθύνες στους άλλους από εκείνον...

Για περισσότερες από δύο ώρες συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε., με το δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, το ......