Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Δεν ανακαλεί την παραίτησή του ο Αναστάσιος Πούλος – Στηρίζουν την απόφαση παραίτησής του οι Φιλιατρινοί

Περισσότερο θετικά είναι τα σχόλια για την παραίτηση του τέως πλέον Αντιδημάρχου Φιλιατρών Αναστάσιου Πούλου που δημοσιοποιήθηκε προχθές στα τοπικά μέσα.

Και μπορεί η επιστολή παραίτησης να μην δόθηκε στην δημοσιότητα -θεωρώ κακώς δεν έγινε- εν τούτοις το "προσωπικοί λόγοι" που επικαλέστηκε ο κ Πούλος δεν πείθουν σχεδόν κανέναν.
Για να φτάσει ο κ Πούλος να παραιτηθεί είναι ......

Δίωξη στο σύζυγο για τη δολοφονία της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας στο σύζυγο της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας που το Δεκέμβριο του 2016 βρέθηκε δολοφονημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι στο αυτοκίνητό της.
Η υπόθεση είχε .....

Μειώνονται τα ισπανικά αποθέματα ελαιολάδου, τραβάνε πάνω οι τιμές σε Ιταλία, Ελλάδα και Τυνησία

Αύξηση παρουσίασαν οι τιμές ελαιολάδου στην Ισπανία στα τέλη Ιουνίου του 2018, μετά από αρκετούς μήνες που είχαν πτωτική πορεία. Σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC), το ισπανικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έφτασε στα 2,72 ευρώ το κιλό (από 2,61 που ήταν αρχές Ιουνίου).
Αυτό συμβαίνει ......

Έως τις 31 Αυγούστου παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής των εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ

Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017, έως τις 31 Αυγούστου 2018, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α, κατά τη συνεδρίασή του στις 12/07/2017.

Με δεδομένο ότι η παράταση αυτή είναι .....

Η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Μεσσηνίας για τον "Κλεισθένη 1"

Στην ολομέλεια της Βουλής ψηφίστηκε χτες το νομοσχέδιο για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ I», με το οποίο η Κυβέρνηση «προσπαθεί» να λύσει χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χρησιμοποιώντας το όνομα μιας σημαντικής μορφής της Αρχαίας Αθήνας, του Κλεισθένη, ο ......

Στα μονοπάτια της ελιάς - 17,18, 19/7/2018 ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση & ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε το ευλογημένο προϊόν του .....