Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Παναγιώτης Τζαβάρας: O αμοραλισμός και η αλαζονεία του κ Τσίπρα, παρέδωσε τη Μακεδονία και έφερε το 4ο μνημόνιο

Έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφει η συμφωνία Ελλάδας - πΓΔΜ, που μάλλον έχει τη μορφή ετεροβαρούς σύμβασης, υπό την έννοια ότι η Ελλάδα δίνει πολλά στην άλλη πλευρά και παίρνει ελάχιστα ως αντάλλαγμα.

Ιστορικά, η Αρχαία Μακεδονία ήταν μία και ήταν ελληνική. Τα βασίλειο της Αρχαίας Μακεδονίας βρίσκεται στα όρια που βρίσκεται σήμερα και η ελληνική Μακεδονία. Από το 1991 με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ο ηγέτης του νεοσύστατου κρατιδίου της πΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ, δήλωνε ......

Φορολογικές Δηλώσεις 2018: Προθεσμίες και Παρατάσεις

Η Απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ για την αλλαγή του εντύπου Ε3 με την υπ. Αριθμό 1044/2018 στις 6-3-18 και η δημοσίευση της διευκρινιστικής Εγκυκλίου 1072/18 στις 17 Απριλίου, ήταν καθοριστικές για το χρόνο ολοκλήρωσης των Φορολογικών Δηλώσεων 2018.

Η Απόφαση ότι .....

Πώς να κάνετε τον ανεμιστήρα να αποδίδει σαν... κλιματιστικό!

Με 2 εύκολα κόπλα! Θα τα κάνετε αμέσως!

Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και όλοι θέλουμε να έχουμε δροσιά μέσα στο σπίτι...

Δείτε δύο εύκολα τρικ που μπορούν να «βοηθήσουν» τον ανεμιστήρα σας να λειτουργήσει πολύ .....

Απάντηση της ΔΕ Φιλιατρών στον Εμπορικό Σύλλογο για τα συντριβάνια της πόλης.

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, που εκτός των άλλων αφορά και τα σιντριβάνια, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι συμπολίτες μας, έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

Σύλλογος Φιλοπροόδων: Τελετη λήξης μαθημάτων μουσκού σχολείου

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 9:00 το βράδυ, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων στο Σχολείο Μουσικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων στην οποία οι μαθητές θα παρουσιάσουν μικρά μουσικά έργα και ντουέτα από τα μαθήματά τους.

Θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά η piccolo bandina του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα ......

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται (ξανά) ισχυρά φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Αλλάζει ξανά ο καιρός. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Παρασκευή (22/06/2018) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πρόσκαιρες παροδικές ......