Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

«Καθαρή έξοδος – Μια ακόμη αυταπάτη του κ. Τσίπρα»

Μείωση συντάξεων από το 2019, μείωση αφορολόγητου ορίου από το 2020 και αν χρειαστεί νωρίτερα, πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ για τα επόμενα πέντε χρόνια, δέσμευση για μακροχρόνια διατήρηση του ΕΝΦΙΑ στα σημερινά επίπεδα, κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ και στα υπόλοιπα νησιά, δημοσιονομική πειθαρχία και επιτροπεία τουλάχιστον μέχρι το 2050, αποτελούν λίγες μόνο από τις υποχρεώσεις που έχει συμφωνήσει η .....

GDPR Τι είναι? Τι πρέπει να ξέρετε.

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων. Αφορά Επιχειρήσεις και Πολίτες για τα προσωπικά δεδομένα

Ξεκίνησε και επισήμως σήμερα η εφαρμογή του νέου Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), που εγκρίθηκε τον Απρίλιο του 2016.
Στόχος είναι να δοθεί στους πολίτες της .....

Αήθης επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με σεξιστικό σχόλιο στην Φώφη Γεννηματά. Μετά έκανε Κωλοτούμπα

Αήθη επίθεση στο πρόσωπο της Αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής (Πρώην ΠΑΣΟΚ) Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε χθες το απόγευμα ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, υπεύθυνος της γενικής εποπτείας όλων των οργανώσεων της Αρκαδίας για την ομαλή και .....

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών Ο Πυρσός

Σε σωμα συγκροτήθηκε χθες το βράδυ το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών ο Πυρσός μετα τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 13 Μαΐου.

Ετσι το ΔΣ απαρτίζεται από τους:

Νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας η Αντωνία Μπούζα. Απομονωμένη και χωρίς αρμοδιότητες η Αλειφέρη

Υπεύθυνη Αντιπεριφερειάρχη για όλα τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας όρισε με απόφασή του την οποία και έχει ηδη υπογράψει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Η απόφαση του περιφερειάρχη έχει ήδη φύγει για .....