Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Τέλος από σήμερα 1η Μαΐου οι φωτιές. Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος.

Τέλος μπαίνει από σήμερα και μέχρι 31 Οκτωβρίου σε κάθε μορφής φωτιά αφού από σήμερα τέθηκε σε εφαρμογή η αντιπυρική περίοδος που έχει οριστεί με Πυροσβεστική διάταξη για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις λόγω αυξημένης επικινδυνότητας.

Ειδικότερα η διάταξη προβλέπει ότι:

"Αντε γ@μ#σου Μπερτομέου" ήταν η αντίδραση Γιαννακόπουλου στην δίωξη από την Euroleague.


Λίγο μετά τη νέα πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με γραπτή του δήλωση επιτίθεται στον διευθύνοντα σύμβουλο της Euroleague, υπογραμμίζοντας την άστοχη χρονική συγκυρία της δίωξης, εξαιτίας του πρόσφατου χαμού του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:.....

Η Euroleague φθάνει στα άκρα την κόντρα. Νέα δίωξη ΣΟΚ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο.

Η Euroleague φθάνει στα άκρα την κόντρα με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, απειλώντας τον ίδιο με δια βίου αποκλεισμό και την ομάδα με αποκλεισμό της έδρας της για πολλές αγωνιστικές.

Η διοργανώτρια ....

Ερχονται έκδοση ενός βιβλίου συνταγών και μια έκθεση φωτογραφίας, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθόπολης

Πιστός στους στόχους του, ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος επιχειρεί για ακόμη μία φορά να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου μας, την παράδοση μας, τις γεύσεις που μας ανέθρεψαν, τον βιοπορισμό και την καθημερινότητά μας, κι όλα αυτά ιδωμένα από μια εικαστική και βαθιά ματιά.

Ετοιμάζουμε παράλληλα δύο δράσεις: Tην έκδοση ενός βιβλίου συνταγών και μια έκθεση φωτογραφίας.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει συνταγές εκτελεσμένες από τις γυναίκες του Συλλόγου μας, τις άξιες αυτές κυρίες που χρόνια τώρα στέκονται στο πλευρό μας και που όλοι έχουμε γευτεί τις ......

Ο κ. Τσίπρας προπονείται στις «αποδράσεις» με ελικόπτερο.

Είδαμε στον τοπικό τύπο και δεν διαψεύστηκε ότι ο κ. Τσίπρας προτίμησε να περάσει το Σαββατοκύριακο στην όμορφη Φοινικούντα Μεσσηνίας.
Ευχάριστο από τη μία ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει τις ομορφιές της Μεσσηνίας. Από την άλλη διαβάσαμε ότι προτίμησε να έρθει με ελικόπτερο από την Αθήνα. Γιατί άραγε;

Μήπως για να αποφύγει να περάσει τη διαδρομή Καλαμάτα – Ριζόμυλος, το δρόμο της οποίας είχε δρομολογήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση της ΝΔ και η .....

Ενεργή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ζητά η Νατάσσα Κυριακοπούλου

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες στείλτε ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχετε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Για να συμμετάσχετε στις εκλογές γίνετε ενεργά μέλη είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης nd.gr, είτε μέσω του γραφείου της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, είτε απευθυνθείτε στο 2721552120.

Τα όργανα του κόμματος εκλέγονται από τη βάση της Ν.Δ., μία βάση .....