Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πέθανε ο εκδότης Γιώργος Κουρής

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 81 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκδότης Γιώργος Α. Κουρής.

Ο Γιώργος Κουρής γεννήθηκε στο 1937 στο ......

Η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια είναι ένα ακόμα ψέμα με κοντά ποδάρια

Τα τρία χρόνια της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα τα πλήρωσε και τα πληρώνει πολύ ακριβά. O συνολική ζημία αγγίζει τα 100 δις ευρώ. Δύο αχρείαστα μνημόνια με πρόσθετα μέτρα 5,2 δις ευρώ για το 2019 και 2020. Πλεονάσματα μέχρι το 2060. Με μείωση αφορολογήτου, πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ και νέες περικοπές στις συντάξεις που θα εφαρμοστούν το 2019 και 2020, αλλά και με ενέχυρο το δημόσιο πλούτο για εκατό χρόνια.

Αποτέλεσμα: Δύο χρόνια ύφεσης και μια χρονιά αναιμικής ανάπτυξης, την ίδια στιγμή που όλες οι υπόλοιπες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης τρέχουν γρήγορα προς τα εμπρός με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αποτελεί πραγματικά θρασύτητα ......

Υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης)

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, ανακοινώνει ότι υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης)

Τα κυριότερα σημεία της τροποποίησης είναι:

Φιλιατρά: Οι Δράσεις του Σαββατοκύριακου στα πλαίσια του Let’s do it Greece [ Φωτοπγραφίες ]

«Πάμε να ομορφύνουμε το προαύλιο του Ειδικού Σχολείου στον Αγιώργη», ήταν το σύνθημα για την εθελοντική δράση στα πλαίσια του Let's doit Greece που έλαβε χώρα για 3η συνεχή χρονιά το Σαββατοκύριακο στα Φιλιατρά.

Συγκεκριμένα το Σάββατο εθελοντές καθε ηλικίας βρέθηκαν στο προαύλειο χώρο του Ειδικού ......

Αλλάζει ο καιρός - Που θα βρέχει την Πρωτομαγιά

Αλλάζει θεαματικά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βασικό χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις στις οποίες παραχωρούν τη θέση τους οι ηλιόλουστες μέρες του προηγούμενου διαστήματος.

Σύμφωνα με την ......

Πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πέθανε ο Κώστας Γιαννακόπουλος

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος "έφυγε" από την ζωή την Κυριακή σε ηλικία 85 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του.

Ο εκλιπών είχε δημιουργήσει από το μηδέν μαζί με τους αδερφούς του, Παύλο και Θανάση, την ......