Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για την 24ωρη Απεργία της Πέμπτης

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι με αφορμή την 24ωρη απεργία που έχει αναγγελθεί από την πανελλήνια ομοσπονδία εργαζόμενων των ΚΤΕΛ,για την Πέμπτη 29/03/2018 και προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ......

Ενημέρωση παραγωγών τομάτας από τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών

Καλούνται οι παραγωγοί ντομάτας που έπαθαν ζημιά το 2009 από την tutta absoluta και έκαναν αίτηση μέσω του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών για αποζημίωση, να περάσουν .....

Ξεκινάει η Super League το Σάββατο!

Με κοινή απόφαση όλων των ομάδων της Super League, να αποδεχτούν με κοινή δήλωσή τους τις δεσμεύσεις που είχε ζητήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζητώντας παράλληλα διαβούλευση πάνω σε αυτές, το πρωτάθλημα -όπως όλα δείχνουν- ξεκινά και πάλι το Σάββατο (31/03) με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Να σημειωθεί ότι ο .....

Φιλιατρά: Αγώνες σκάκι στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο

Αγώνες σκάκι για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά.

Οι μαθητές θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες:

Η Βία κατά των Γυναικών στην Κυπαρισσία

Ο Δήμος Τριφυλίας σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην ομιλία που συνδιοργανώνει με τη Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καλαμάτας, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, με θέμα : «Βία κατά των Γυναικών»
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Δήμο μας, η παρουσία σας στην εκδήλωση.


Λοταρία αποδείξεων: 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα φορολοταρία που θα διεξαχθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σήμερα, Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα. Αφορά τις δαπάνες του Φεβρουάριου που έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Όπως σε κάθε .....