Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άμεσα επαναλειτουργούν τα Πρατήρια Γεωργικών Φαρμάκων σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία

ΜΟΝΟ ΣΤΟ
ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Στην επαναλειτουργία των πρατηρίων Γεωργικών Φαρμάκων σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία προχωρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ Μεσσηνίας.
Προς τον σκοπό αυτό έχει ήδη εκδοθεί σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Μεσσηνίας με την οποία προκηρύσσει την .....

Φιλιατρά: Ενημερωτική ημερίδα για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στις καλλιέργειες της Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο του Προγράμματος 2CAP – CAPitalizing the CAP - Απελευθερώνοντας τη δυναμική της ΚΑΠ η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ένωση Μεσσηνίας σας προσκαλούν σε εκδήλωση παρουσίασης των υπηρεσιών Ευφυούς Γεωργίας - Gaiasense που θα διοργανωθεί στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, την Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρα 19:45

Το πρόγραμμα της εσπερίδας είναι:

Συνάντηση Ξυγκώρου - Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με εμπορικούς συλλόγους και επαγγελματικούς φορείς του Νομού πραγματοποίησε μια ακόμη συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, παρουσία του ....

Οι σημερινές δημοπρασίες για καντίνες και ξαπλώστρες στις υπόλοιπες παραλίες.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δημοπρασίες για τις υπόλοιπες παραλίες του Δήμου Τριφυλίας και συγκεκριμένα παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη, για εκμίσθωση ομπρελών-ξαπλωστρών και θαλασσίων μέσων αναψυχής, σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 2971/01 και την ΚΥΑ ∆∆Π0007378/0454ΒΞ2017 (ΦΕΚ 1636/12-5-2017 τεύχος Β΄) και τα παραρτήματα αυτής, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και παρατάθηκε έως 31-12-2019.

Οι πλειοδότες είναι:

«Μαυρογιαλούροι» και στην Τριφυλία;

Πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πληροφορίες που φέρουν αυτοδιοικητικούς στην Τριφυλία να επιδιώκουν παντοιοτρόπως, ακόμα και να εκλιπαρούν, κατοίκους και δημότες της περιοχής, με θεσμική ή κομματική ιδιότητα ή και απλούς πολίτες χωρίς τίτλους και αξιώματα, για συναντήσεις και συζητήσεις… για το μέλλον!

Αυτό δεν είναι ....

Χθες και σήμερα δημοπρασίες για καντίνες σε παραλίες της Τριφυλίας

Ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα στο Δήμο Τριφυλίας οι δημοπρασίες για καντίνες, ομπρέλες – ξαπλώστρες και θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Χθες εκδηλώθηκε ....

Φιλιατρά: Εκδοση αδειών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για καταστηματάρχες.


Οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες και λοιποί που επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινοχρήστων χώρων (πλατείες – πεζοδρόμια – πεζόδρομους) για τη φετινή χρονιά (2018) πρέπει να προσέλθουν στο .....

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών

Ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, με σκοπό την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής επιτροπής.

Όποιος από τα .....

Ευχαριστήριο Μήνυμα από την Οικογένεια Μυλωνά

Ευχαριστούμε πολύ, όλους όσους συμμετείχαν στο πένθος μας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος, Παναγιώτη Μυλωνά