Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση του Ιανουαρίου! Δείτε τους νικητές

Η πρώτη φορολοταρία για το 2018 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30.01.2018) από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών.

Στην κληρωτίδα .....

Συλλυπητήρια Μηνύματα για τον θάνατο του Χρήστου Μαλαπάνη

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Χρήστου Μαλαπάνη, εξέδωσαν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, και η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.
Νέα προσθήκη από ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Τα μηνύματα αναφέρουν:

Νεο ΔΣ μετά την παραίτηση Αβδάλα στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας.

Νέο ΔΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας ορίστηκε βάση καταστατικού του μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση Αβδάλα από την θέση του προέδρου.

Σε ανακοίνωση του το Νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας αναφέρει ότι με λύπη και με έκπληξη πληροφορήθηκε την παραίτηση του κ. Δημήτρη Αβδάλα από την θέση του Προέδρου και από μέλος του Δ.Σ. και προχώρησε στις ενέργειες που επιβάλει το καταστατικό του Συλλόγου μας για την αντικατάστασή του.

Έτσι η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι η εξής:

Δύο προκρίσεις και ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Σκακιστικό Όμιλο Φιλιατρών

Με δύο προκρίσεις και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του, επέστρεψε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, από τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018 Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγιναν το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιανουαρίου στο Λουτράκι.
Συγκεκριμένα πρόκριση για τα τελικά των .....

ΔΕΔΔΗΕ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την ΠΕΜΠΤΗ 01.02.2018 σε περιοχές των Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, Μουζάκι, Βάλτα, Παλαιοβάλτα, Μόρενα λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Η περιοχές και οι ώρες που θα γίνει η διακοπή είναι:.....

Tα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα - Πότε θα γίνει η ηλεκτρονική διασταύρωση

Εντός του Φεβρουαρίου, και ειδικότερα μέχρι τα μέσα του μήνα, αναμένεται να έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ώστε να διαπιστωθούν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων και να τους .....

Πέθανε ο Χρήστος Μαλαπάνης

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Μαλαπάνης που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της πόλης, ο Χρήστος Μαλαπάνης διατέλεσε Δήμαρχος Καλαμάτας αλλά και Αντιπεριφεριάρχης Μεσσηνίας.

Ο Χρήστος Μαλαπάνης γεννήθηκε το 1946 στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στη Θουρία.
Τελείωσε το .....