Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φιλιατρά. [ Φωτο + Video ]

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινούνται από χθες τα Φιλιατρά με το άναμα των Δέντρων στην πλατεία του Δημαρχείου Φιλιατρών από σχολεία της πόλης.

Σήμερα οι .......

εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με το άναμα του ολοκαίνουριου Δέντρου στην πλατεία Καποδίστρια που ήταν εξ ολοκλήρου προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα όπου Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία Τα βλέμματα τράβηξαν τα δυο σπιτάκια που στο ενα γινόταν bazaar από το Πρώτο Δημοτικό Σχολείο.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης την έκανε η Νηπιαγωγός Δέσποινα Στυλιανού ενώ την έναρξη των εορτστικών εκδηλώσεων έκανε η φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων

Εορταστικό τόνο στην βραδιά, έδωσε η χορωδία που αποτελούνταν από παιδιά των τριών Δημοτικών σχολείων της πόλης όπου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραφούδια με την συνοδεία του δασκάλου μουσικής Νικόλαου Παπαδήμου.

Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρων Βασίλης Παπαθεοσοδίου ευχόμενος χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και στους απανταχού της γη Φιλιατρινούς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αγίας Κυριακής, Πυρσού και Φιλοπροόδων όπου χόρεψαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους χορούς, γεγονός που μαρτυρά πως ΟΥΔΟΛΩΣ έχουν κουράσει όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι και κάποιες, στις δύο συναντήσεις που προηγήθηκαν για την οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Οι Υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Φιλιατρά την περίοδο των εορτών είναι:

Στα σπιτάκια της πλατείας θα φιλοξενηθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι Bazaar του 2ου Δημοτικού Σχολείου
Τη Δευτέρα 17/12 ώρα 11.30 ’Άγιος Βασίλης, ξωτικά και ξυλοπόδαροι στα Μαγικά Χριστούγεννα του ΚΕΦΙΑΠ.

Στις 23 Δεκεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα φιλοξενήσει ζογκλέρ για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία.

29 Δεκεμβρίου ώρα 4.00 το απόγευμα στην Πλατεία Φιλιατρών μικροί και μεγάλοι Άγιο Βασίληδες θα κατακλύσουν το κέντρο της πόλης ..σ ένα αγώνα δρόμου διαφορετικό!! ...χωρίς νικητές και ηττημένους ...χωρίς χρονόμετρα και ανταγωνισμό !!! Διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.