Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Πλημμύρισε από αγάπη, ζεστασιά και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών για τα παιδιά ενός -θεωρητικά- κατώτερου Θεού. [ Video - Φωτογραφίες ]

Μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή έγινε σήμερα το Πρωϊ στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσοστόμου, του Αντιδημάρχου ......

Γαργαλιάνων και Τεχνικών έργων Γιαννη Κατσούλα, τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου, Τον Πρόεδρο της ΔΕ Φιλιατρών Χαράλαμπου Καναλουπίτη, Δημοτικών Συμβούλων και πολύ κόσμου.
Μια γιορτή την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και η Διοίκηση του Γ. Ν. Μεσσηνίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας κα ο Αναπληρωτής Διοικητής αρμόδιος για την Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας κ Μπασάκος.
Καλαντα Χριστουγέννων έπαιξε η Φιλαρμονική τα ου Συλλόγου Φιλοπροόδων ενώ τραγουδια Χριστουγεννιάτικα είπαν παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση ήταν το θεατρικό δρώμενο "Μαγικά Χριστούγεννα" από την ομάδα Θέατρο Γης με παραμύθια, ξυλοπόδαρο, και ταχυδακτυλουργό.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στους τρόφιμους του Ιδρύματος, και η εκδήλωση έκλεισε με εγκάρδιες ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.