Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Παναγιώτης; Κατσίβελας: Τελείωσε η μελέτη του Βιολγικού Καθαρισμού.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους Πολίτες της Τριφυλίας και ιδιαίτερα τους κατοίκους της πόλεως των Γαργαλιάνων ότι, μετά από ένα τέταρτο του αιώνα και ύστερα από επίπονη και κοπιώδη δουλειά, καταφέραμε και τελειώσαμε την μελέτη του Βιολογικού καθαρισμού της πόλεως.

Η πόλη των Γαργαλιάνων είναι ένας από τους 12 οικισμούς της χώρας μας , άνω των 2000 κατοίκων, που δεν έχουν βιολογικό καθαρισμό και υπάρχουν πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για αυτό.

Η εταιρία .......

«ΑΞΩΝ ΜΕΛΕΤΑΙ ΑΤΕ» παρέδωσε ολοκληρωμένη την μελέτη του ΒΙΟΚΑ Γαργαλιάνων και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, μετά από ενδελεχή έλεγχο την κάνει αποδεκτή.
Θα ακολουθήσει η έγκριση της, από το Τεχνικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα εισαχθεί σαν θέμα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας , για την ολοκλήρωση της παραλαβής της.

Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε επίμονα και απαρέγκλιτα, για να ετοιμάσουμε και να καταθέσουμε την πρόταση μας, για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος, με αίσθημα πίστης και αισιοδοξίας ότι θα καταφέρουμε αυτό που όλοι είχαν ξεχάσει.

Δίνουμε την μάχη μας, για να είναι ο Δήμος Τριφυλίας σε όλες τις χρηματοδοτικές προκλήσεις, που τον τελευταίο καιρό προκύπτουν, βέβαιοι ότι θα λύσουμε χρονίζοντα και επιτακτικά προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου, εν προκειμένω της Τεχνικής Υπηρεσίας ιδιαιτέρως, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Είναι αυτονόητο ότι δεν ασχολούμαστε και ούτε πρόκειται να ασχοληθούμε με θέματα παρά - και μικροπολιτικής ή τα προσωπικά αφηγήματα κανενός.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με την ίδια πίστη και θέληση .

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
Παναγιώτης Κατσίβελας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.