Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Με το πρόγραμμά του ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει την πολιτική Τατούλη!

Από το Morias Newws

Τριτη απόγευμα, άνοιξα την τηλεόραση και ψάχνωντας να βρω κατι (ευχάριστο) να δω ώστε να συνοδεύει το τσάι βουνού που μου έστειλε φίλος απο τον Ταΰγετο, έπεσα στην εκδήλωση του .....

Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, που πρόβαλε ζωντανά η ΕΡΤ2.

Καλεσμένος και μοναδικός συνομιλητής του επιμελητηριακού εκπροσώπου ο Πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μπορεί να μη βρήκα κατι ευχάριστο στο…ζάπινγκ αλλά βρήκα κατι ενδιαφέρον.
Σε σχετική ερώτηση, ο (τουλάχιστον δημοσκοπικά) αυριανός Πρωθυπουργός απάντησε (επισημαίνοντας ο ίδιος την ειλικρίνεια των λόγων του) πως ειναι υπέρ της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτών (ΣΔΙΤ) για επενδύσεις στη χώρα, αφου το μοντέλο των αποκλειστικά δημοσίων επενδύσεων, δεν μπορει να αναπτυχθεί σήμερα…! Εξήγησε τους λόγους και έδωσε παραδείγματα. Και για τα ΣΔΙΤ που στηρίζει με το πρόγραμμά του και για τις αποκλειστικά Δημόσιες Επενδύσεις.

Το πρόγραμμα λοιπόν της Ν. Δ και του Κ. Μητσοτάκη ειναι ακριβώς η πολιτική εφαρμογή του Προγράμματος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, τουλάχιστον σε οτι αφορά το Μεγάλο Έργο της λύσης του προβλήματος με τα σκουπίδια (στερεά απόβλητα).

Δηλαδή, η Ν. Δ με το Πρόγραμμά της στηρίζει την μακροχρόνια Πολιτική Τατούλη, αλλα για κάποιους άλλους λόγους…ΔΕΝ θέλει στο εξής, να την εφαρμόζει ο…Τατούλης.
Έτσι η άλλη δηλωση του Μητσοτάκη, πως στην πολική του και στις αρχές του ειναι πως θα συνεργαστεί με τους ΙΚΑΝΟΥΣ και οχι με τους…ΑΡΕΣΤΟΥΣ, παει περίπατο.

Οπως παει περίπατο και η παλαιότερη δήλωση πως η επιλογή του για την Αυτοδιοικηση ειναι η επιλογή της βάσης των πολιτών και οχι των ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ. Στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε σε οτι αφορά τις Περιφέρειες για τις οποίες τόνισε πως το θέμα ειναι πολιτικό.

Τι ειναι όμως το “πολιτικό θέμα” για τις Περιφέρειες, όταν η επιλογή της απόδοσης ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ ειναι εκ διαμέτρου αντίθετο απο την επιλογή προσώπου για την εφαρμογή του…Πολιτικού Προγράμματός σου!
Μόλις πριν μια βδομάδα οι …Εκλεκτοί εκ χρίσματος του κ. Μητσοτάκη καταψήφισαν (δια του …λευκού) την τυπική ολοκλήρωση του προγράμματος ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη, παρότι οι …καταψηφίσαντες έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Περιφερειάρχη.

Αλήθεια και να δεχθεί ο κάθε καλοπροαίρετος πως οι Περιφερειακες Εκλογές ειναι Πολιτικές. Τι σημαίνει αυτο;
Σημαίνει πως οι πολίτες που ακούν με προσοχή τον Μητσοτάκη και θα τον ψηφίσουν για Πρωθυπουργό, πρέπει να ψηφίσουν για Περιφερειάρχη αυτόν που επέλεξε η …Αντιπροεδρία του Κόμματος;
Μήπως ψηφίσουν (και πρέπει να ψηφίσουν) αυτόν που έχει στο πρόγραμμά του και ηδη το εφαρμόζει, αυτο που …οραματίζεται ο Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός;

Γιατι αλλοιώς τι στο καλό σημαίνει…”πολιτικές οι Περιφερειακές Εκλογες”;
“Ο Αρκάς Πέλοπας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.