Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Δεύτερη Παρουσίαση Νίκα ως Υποψηφίου Περιφερειάρχη: Μια στενή κομματική εκδήλωση με απούσα την κοινωνία

Στη πολιτική εκδήλωση που οργάνωσαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές της ΝΔ στη Πελοπόννησο παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Μια εκδήλωση η οποία σχεδιάστηκε κυρίως για την “βελτίωση” του προφίλ του υποψηφίου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο ο ......

πρόεδρος για μια ακόμα φορά δήλωσε πως στηρίζει.

Κατά τα άλλα, η υποψηφιότητα Νίκα περιορίστηκε και πάλι σε ένα στενό και αυστηρά κομματικό ακροατήριο, το οποίο αποτελούσαν βουλευτές, δήμαρχοι και λογιών λογιών υποψήφιοι που ελπίζουν μια θέση “στον ήλιο” των βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εδράνων. Σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε “μεγαλειώδης” παρά το γεγονός πως η αίθουσα χωρά το πολύ 350 θέσεις!

Στην εκδήλωση αυτή που κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ,με παριστάμενο τον πρόεδρο της ΝΔ , απουσίαζαν ξανά οι πολίτες.

Μακριά απο την κοινωνία ο κ. Νίκας ορκίστηκε στα υψηλόβαθμα στελέχη και στους μισθοφόρους του κόμματος πως …“δεν θα τους προδώσει ποτε”!

Σε μια ομιλία που διακρινόταν απο έλλειψη σχεδίου, για το πώς βλέπει την Πελοπόννησο του μέλλοντος, ταξινόμηση θέσεων και προτάσεων, το μόνο που έκανε ήταν να ασκήσει μια αόριστη κριτική στον Περιφερειάρχη , πετώντας ταυτοχρόνως λάσπη στα ΜΜΕ που ασκούν στον ίδιο κριτική.

Ο κ. Νίκας προσπάθησε να σκιαγραφήσει την υποψηφιότητά του μέσα απο ένα θολό ιδεολογικό σκεπτικό, που έχει να κάνει με έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη ο οποίος δεν απευθύνεται στην κοινωνία παρά μόνον σε ένα στενό κομματικό κονκλάβιο, που καταγγέλλει μηχανισμούς ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε απόψε ενώπιον τους πως δεν θα τους προδώσει , που δήλωσε πίστη στην.... ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση που όμως θα υπηρετεί με ....φιλελεύθερες ιδέες και ταυτοχρόνως θα υπηρετεί και τους φτωχούς.

Έχουμε την αίσθηση πως θέλει πολύ δουλειά η απόκτηση της Πελοποννήσου – λάφυρο, και το βασικότερο χρειάζεται τον λαό που θα πιστέψει στο “όραμα” Νίκα, το οποίο ακόμα κινείται στους διαδρόμους της Πειραιώς και όχι στους δρόμους και στα μονοπάτια της Πελοποννήσου.

Morias News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.