Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η COSMOTE TV γυρίζει το χρόνο επτά ημέρες πίσω!

Όχι, δεν ανακαλύφθηκε ξαφνικά η μηχανή του χρόνου, απλά η COSMOTE TV αναβαθμίζει την υπηρεσία REPLAY TV, επεκτείνοντάς την από τις δύο ημέρες που ήταν μέχρι τώρα, στις επτά! Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, ετοιμάζεται νέα αναβάθμιση λογισμικού των ......

δεκτών της πλατφόρμας, που ενώ αρχικά υπολογιζόταν να δοθεί στα τέλη Οκτωβρίου, καθυστέρησε λίγο και είναι έτοιμη για τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Πέρα από κάποιες μικροβελτιώσεις και αλλαγές, απαραίτητες για τη σταθερότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία των δεκτών της COSMOTE TV, το νέο λογισμικό “φέρνει” μαζί του αρκετά νέα.

COSMOTE Replay TV

Η πραγματικά πολύ χρήσιμη υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να µη χάνεις ούτε στιγµή από τις αγαπηµένες σου ταινίες, σειρές, αθλητικές αναµετρήσεις και εκποµπές, γυρίζοντας το χρόνο πίσω έως και 48 ώρες, αναβαθμίζεται σημαντικά. Μετά την αναβάθμιση, οι υβριδικοί χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα που θα έχουν προβληθεί, μέχρι και επτά (7) ημέρες νωρίτερα! Το catch up της COSMOTE TV λοιπόν από τις 2 ημέρες θα πάει στις επτά*, μια δυνατότητα που θα περάσει επίσης και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αναβάθμιση στο επταήμερο replay tv θα γίνει τμηματικά. Δηλαδή κάποια κανάλια θα περάσουν από την πρώτη μέρα στην αναβαθμισμένη λειτουργία replay tv, κάποια την επόμενη κ.ο.κ. Στην υπηρεσία Replay TV θα ενσωματωθούν και κάποια ακόμη κανάλια όπως το «Stingray iconcerts» κλπ.

*Θα ισχύει για επιλεγμένα προγράμματα συγκεκριμένων καναλιών.

Fast channel change

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό της αναβάθμισης είναι το Fast channel change, μια δυνατότητα που θα δοθεί αποκλειστικά στους ευρυζωνικούς συνδρομητές τηλεόρασης, μέσω της οποίας η ταχύτητα εναλλαγής καναλιών (zapping) θα αυξηθεί σε θεαματικό βαθμό. Στους δορυφορικούς συνδρομητές δε μπορεί να εφαρμοστεί, λόγω διαφορετικού τρόπου εναλλαγής καναλιών (μέσω lnb).

Cartoon Network

Μια ακόμη νέα SVoD υπηρεσία θα πλαισιώσει τα TV Plus, το Nat Geo+, το Fox Play στην κατηγορία On demand της COSMOTE TV. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Cartoon Network και κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου (αντί 1ης Νοέμβρη που αρχικά είχε εξαγγελθεί). Το περιεχόμενο του Cartoon Network θα περιέχει τίτλους όπως «Ben 10», «The Powerpuff Girls», «We Bare Bears», «Gumball» και «Adventure Times», ενώ θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της COSMOTE TV, αποκλειστικά on demand και χωρίς χρέωση. Οι διαθέσιμοι τίτλοι θα ανανεώνονται συνεχώς. Η COSMOTE TV εξασφάλισε για τους συνδρομητές της τις δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων του Cartoon Network, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Turner, στην οποία ανήκουν το κανάλι κλασικών ταινιών TCM και το ειδησεογραφικό κανάλι CNN, που πρόσφατα προστέθηκαν στην συνδρομητική πλατφόρμα. Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στη δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV GO.

Σημείωση: για να μπορέσετε να απολαύσετε τις νέες και υφιστάμενες διαδραστικές υπηρεσίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή σας με το Internet οποιουδήποτε παρόχου.

Νεάκια εν συντομία

· Έχει δρομολογηθεί η προσθήκη των HD εκδόσεων των ελληνικών καναλιών στην πλατφόρμα, με πιθανή ημερομηνία ένταξής τους κάπου ανάμεσα στα τέλη Νοεμβρίου έως τα Χριστούγεννα.

· Τεχνικά προβλήματα στη συμβατότητα της εφαρμογής COSMOTE TV GO για smart tv’s καθυστερούν την διάθεσή της.

· Ετοιμάζονται και θα διατεθούν σύντομα τα daily passes για τις αυτόνομες υπηρεσίες COSMOTE TV GO. Θα δίνουν τη δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στο τηλεοπτικό περιεχόμενο της COSMOTE TV.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.