Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Αντωνία Μπούζα: Η λογική της φράξιας, του παραμάγαζου, γυρίζει την αυτοδιοίκηση χρόνια πίσω

Η λογική της φράξιας, του παραμάγαζου.... μεσα σε μια δημοκρατικά εκλεγμένη ομάδα, που δέχεται εντολές από κάποιον υποψήφιο Περιφερειάρχη, που ευελπιστεί να αποκτήσει ρόλο στην Πελοπόννησο, χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς τρόπους διεκδίκησης, προσβάλει, μειώνει τη δημοκρατικότητα της αυτοδιοίκησης και μας γυρίζει χρόνια πίσω .

Πουθενά στην Ελλάδα σε κανένα αυτοδιοικητικό θεσμό δεν έχουν ξαναγίνει τέτοιες αντιδεοντολογικές πράξεις
Καλώ στην επαναφορά στη ......

νομιμότητα όσους συναδέλφους παρεκκλίνουν και τους προτρέπω να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια τους, διότι αυτές οι πρωτοφανείς συμπεριφορές θα τους ακολουθούν πάντα.

Οφείλουν αφού δημοκρατικά επέλεξαν να διαφωνήσουν και να συστρατευθούν δίπλα σε άλλον υποψήφιο, να μην παρακωλύουν την ομαλή λειτουργιά του Περιφερειακοί Συμβουλίου όπως έκαναν σήμερα κατόπιν σχεδιασμού , που μάλιστα είχε προαναγγείλει και μεσο ενημέρωσης και να παραδώσουν την έδρα που τους έδωσαν οι πολίτες για να ευρίσκονται στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου υποστηρίζοντας το έργο, το όραμα και το Πρόγραμμα της. Την έλαβαν για να την τιμήσουν και όχι να την κραδαίνουν ως τρόπαιο, προκειμένου να διεκδικήσουν θέσεις και αξιώματα .

Ιδιαιτέρως λόγω προσωπικής επαφής και πολιτικής συμπόρευσης, καλώ τη συνάδελφο κ.Ελένη Παναγιωτοπούλου, να δείξει την ανωτερότητα που αναμένω από αυτήν και να παραδώσει την έδρα την οποία οι σύμβουλοι του κ.Τατούλη της προσφέραμε στην ΕΝ.ΠΕ. με την ψήφο μας και μέσω αυτής, επιδιώκει να εισέλθει στην Κεντρική πολιτική σκηνή, κάτι ιδιαιτέρως θεμιτό, αν αυτό απορρέει απο την δική της προσωπικότητα και μόνο.

Αν μόνο με τη δική της παρουσία είχε επιτύχει την εισδοχή της στην ΕΝ.ΠΕ. και όχι με την ψήφο των συμβούλων της παράταξης Τατούλη θα ήμουν η πρώτη που θα επικροτούσα τη στάση της.

Δεν μπορεί να παραμένει σε θέση την οποία της χάρισαν οι σύμβουλοι Τατούλη και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης και να φέρεται με τέτοιο πρωτοφανή στα αυτοδιοικητικά χρονικά τρόπο.
Βασίζομαι στην αξιοπρέπεια της, για να ενεργήσει δημοκρατικά και πολιτισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.