Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Πέτρος Τατούλης «Θεσμός βαρόμετρο της προστασίας των έννομων δικαιωμάτων των πολιτών ο Συνήγορος του Πολίτη»

«Θεσμό, ο οποίος στα αμέσως επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το βαρόμετρο της εξέλιξης στην προστασία των έννομων δικαιωμάτων όλων των πολιτών» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Συνήγορο του Πολίτη κατά τη .....

συνάντησή του με τον επικεφαλής του θεσμού κ. Ανδρέα Ποττάκη, στην έδρα της Περιφέρειας την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.

«Η ανταλλαγή των απόψεών μας εστιάστηκε στο σεβασμό που πρέπει να απολαμβάνει ο σημαντικός αυτός θεσμός, ο οποίος παράγει νομολογία για τη χώρα, για το πως πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, καθώς αποτελεί την ελπίδα των πολιτών που δεν έχουν τη δυνατότητα της πρόσβασης στην υπεράσπιση των θέσεών τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης.

Ο Συνήγορος του Πολίτη κ. Ποττάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία για μια ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια, με πρώτο το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που μας απασχολεί πολλά χρόνια. Το παρακολουθούμε το ζήτημα και χαίρομαι πολύ που βλέπω την αποφασιστικότητα και το πείσμα από την πλευρά της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα πολύ σημαντικό έργο.

Φυσικά θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε και να είμαστε κοντά σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να ευοδωθεί και να αποτελέσει ένα έργο που θα δώσει πνοή σε όλη την Περιφέρεια. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη σε όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.