Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Χειροπέδες σε γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του, μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς στην Τρούμπα [ Video ]

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του, καθώς το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν έξω από μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας, στον Πειραιά. Σύμφωνα με ......

πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Ο εφοπλιστής και ο γιος του είχαν πάει να διασκεδάσουν σε γνωστό στέκι της περιοχής. Μαζί τους μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία είχε αφήσει εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου της ένα σκυλάκι το οποίο άρχισε να δυσφορεί, να γαυγίζει και να ξεσηκώνει τους περαστικούς. Μία διερχόμενη γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση για εγκατάλειψη σκύλο εντός οχήματος.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο ανήκει στη γυναίκα που διασκέδαζε με την εφοπλιστική οικογένεια. Όταν της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, αυτή είπε ότι μπαίνει στο μπαρ για να πάρει την τσάντα και το παλτό της.
Τελικά βγήκε έξω με τους δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να λογομάχησαν με τους αστυνομικούς και μετά από λίγο να τους εξύβρισαν. Κάπως έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, προκειμένου να περάσουν από την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο πατέρας εφοπλιστής κατά το παρελθόν διατηρούσε σχέση με γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, ενώ ο γιος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του reality παιχνίδι.

reader


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.