Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Το τέλος των παιδικών αναμνήσεών μας (μαζί με το Mega)

Το τέλος της λειτουργίας του Mega Channel είναι πλέον πολύ κοντά.

Ένα τόσο μεγλαλο κανάλι που όλοι προσπάθησαν να του μοιάσουν, προσπάθησαν μετά από αυτό να προσφέρουν κάτι περισσότερο σε υλικό ......

για τηλεθέαση.

Με την απόφασή του Συμβουλίου της Επικρατείας να μπει λουκέτο στο Mega, ο πειρασμός της κρίσης και του σχολιασμού για την πολεπίπεδη ιστορική διαδρομή του, είναι μεγάλος.

Για τα δύσκολα, τα αρνητικά, τα σκοτεινά σημεία.
Δεν είναι όμως της παρούσης.
Το μόνο που μετράει πλέον, είναι το τέλος εποχής για τον σημαντικότερο πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό που εξέπεμψε επίσημα στις 20 Νοεμβρίου 1989 σπάζοντας το μονοπώλειο που είχε η ΕΡΤ.

Το "Mega Mou" δεν θα είναι πια εδώ.

Και μαζί του ξεριζώθηκαν και οι παιδικές - σχολικές αναμνήσεις μας.

Και όλα αυτά με ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Παππά, ΕΣΡ και τραπεζών που επι χρόνια κρατούν μπλοκαρισμένους τους λογαριασμούς του στις τράπεζες.
Και αυτό γιατί η "δημοκρατική" κυβερνημένη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πήρε την πολιτική απόφαση να ξεμπλοκαρόμουν οι λογαριασμοί των τραπεζών να πληρωθούν οι εργαζόμενο, και να διεκδικήσουν την παρουσία του Μεγάλου καναλιού.

Τα έσοδα του από διαφημίσεις τα τελευταία δυομισι χρόνια ξεπερνούσαν τα 60 εκατομμύρια Ευρώ. Πολιτικη απόφαση χρειαζόταν. Και ουδείς από του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την εδωσαν.
Το Mega όμως απέδειξε εδώ και τρία χρόνια ότι ακόμα και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ παρα μόνο με συνεχείς επαναλήψεις, βρισκόταν στις 3 πρώτες θέσεις τηλεθέασης με σταθμούς που είχαν "φρέσκο" πρόγραμμα.

MEGA CHANNEL ήταν και είναι αυτό. Γι αυτό και τους έγινε και θα εξακολουθήσει να τους είναι εφιάλτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.