Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Περικλής Μαντάς: Η Μαραθούπολη με άδειο φάκελο δεν θα αποκτήσει σύγχρονο αλιευτικό καταφύγιο

Η αλήθεια είναι πάντα αμείλικτη. Ειδκότερα, όταν βγαίνει στο φως, εκθέτει όλους αυτούς, που προσπαθούν με ψέμματα να καλύψουν την οργανωτική τους «γύμνια».

Η Μαραθούπολη με άδειο φάκελο δεν θα αποκτήσει σύγχρονο αλιευτικό καταφύγιο. Άραγε πόσες θητείες χρειάζεται ο κ. Τατούλης για να συμπληρώσει έναν φάκελο για την εκτέλεση ενός λιμενικού έργου;

Οι χαρές και τα .....

πανηγύρια κρατούν λίγο.
Όπως, λίγο ακόμη θα κρατήσει και η πολιτική «κοροϊδία», που βιώνουμε στην Πελοπόννησο.



ΣΧΟΛΙΟ
Κ Μαντα όλοι ξέρουν πως συμφωνούσατε απόλυτα με την πολίτικη της περιφέρειας χωρίς ποτέ να έχετε εκφράσει κάτι διαφορετικό σε καμιά δημόσια δήλωση σας. Υπάρχουν όλες εδώ στο Φιλιατρά News. Αν θέλετε να τις ψάξω και να σας τις δείξω.
Απεναντίας μάλιστα εκθειάζατε το έργο της Περιφερειακής Αρχής του κ Τατούλη.
Σήμερα εδώ και 3 με 4 μήνες μας λέτε τα αντίθετα.

Είναι δε, λυπηρό το φαινόμενο που παρουσιάζετε τρομοκρατώντας αναίτια την κοινωνία και όπως διαφαίνεται είστε πίσω από όλα αυτά τα δημοσιεύματα και σήμερα με την παρέμβαση σας.
Ο λόγος σας απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλιας, του δημάρχου, του Περοφερειακου συμβουλίου και του Περιφερειάρχη μοιάζει σαν να επιθυμείτε την αποτυχία κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγείου της Μαραθούπλης που είναι έργο πνοής για τους κατοίκους εκεί.
Είναι Κρίμα, γιατί μου δίνετε την εντύπωση πως επειδή ακριβώς ήσασταν Αντιπεριφερειάρχης ενδιαφερθήκατε περισσότερο για το λιμάνι της Κυπαρισσίας παρά για της Μαραθούπολης. Γατι δεν μπορεί η ιστορία με το αλιευτικό καταφυγεο ν ειναι ιστορία των τελευταίων 3 με 4 μηνων.
Εμενα με ενδιαφέρει να γίνει το έργο. Και μάλιστα το συντομότερο.

Με όλη την εκτίμηση κ Μαντα δεν εχω πρόθεση να σας θίξω με το σχόλιο μου.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ να γίνει το έργο. Το οφείλετε στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.