Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ενα Εκατομμύριο ευρώ ζητούν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μαντάς και Μπελόγιαννης

1 εκατομμύριο ευρώ αξιώνουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη ο Διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού Best Tv κ. Νίκος Μπελόγιαννης και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς, οι οποίοι έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή για .....

συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο κ. Μπελόγιαννης απαιτεί 500.000 ευρώ γιατί τόλμησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του ως θεσμός και ως πρόσωπο. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην αγωγή του ομολογεί την «ενοχή» του, εφόσον αποδέχεται ότι χαρακτηρίζοντας την υπόθεση του κοριού ως «Τατούλης – Gate» στο παρουσιαζόμενο από αυτόν σκάνδαλο στο οποίο προσέδωσε το επώνυμο του Περιφερειάρχη, γνώριζε επακριβώς τη βλάβη που του προξενούσε.

Η απαίτηση επίσης 500.000 ευρώ του κ. Μαντά θα δώσει την ευκαιρία κατά την ακροαματική διαδικασία να δοθούν δημόσια απαντήσεις στους πολίτες για την «ανάμειξή» του στην υπόθεση του κοριού, για τον οποίο έχει παραδεχθεί ότι ενώ γνώριζε, σκοπίμως το απέκρυψε από τον Περιφερειάρχη.

Θα δοθούν ακόμη απαντήσεις για το πώς συνδέεται η υπόθεση αυτή με την αλλαγή στάσης του, καθώς από την εξύμνηση του Πέτρου Τατούλη και του έργου της Περιφερειακής αρχής μεταστράφηκε σε ύβρεις, συκοφαντίες και αγωγές οικονομικών απαιτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.