Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Χοντρένει η κόντρα. Αγωγή Μαντα κατα Τατούλη για το μαύρο χρήμα στα ΜΜΕ

Εγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη κατέθεσε σήμερα ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς σχετικά με την καταγγελία Τατούλη για μαύρο χρήμα στα ΜΜΕ.
Όπως δηλώνει ο ίδιος την έγκληση και αγωγή την κατέθεσε προκειμένου να υπερασπσιτεί την τιμή και την υπόληψή του.
Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού.

Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη διακιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».


Περικλής Μαντάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.