Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Αντιπεριφερειάρχης του καναπέ!

Άφαντη η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, από την περιπέτεια που έζησαν οι κάτοικοι του νομού από τον κυκλώνα «Ζορμπά». Εμφανίστηκε μόνο στα ΜΜΕ για δηλώσεις από τηλεφώνου!

Απούσα ήταν η ......

αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, από την περιπέτεια που έζησαν οι πολίτες με το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά» από το νομό.
Η κα Αλειφέρη, όχι μόνο δεν εμφανίστηκε το διοικητήριο της Μεσσηνίας, το οποίο ήταν ανοιχτό από χθες το πρωί, αλλά απουσίαζε και από τις περιοχές του νομού, οι οποίες αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα.

Αντιθέτως, η κα Αλειφέρη, μάλλον από την ασφάλεια του καναπέ του σπιτιού της, έκανε τηλεφωνικές δηλώσεις σε ΜΜΕ, επιχειρώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την απουσία της από τα προβλήματα του νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ίδια στιγμή, οι άλλοι δύο αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι κατάγονται από τη Μεσσηνία (Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα), ήταν από το πρωί του Σαββάτου στο διοικητήριο, επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του φαινομένου περιοχές του νομού, ενώ σήμερα συμμετείχαν από το πρωί σε συσκέψεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.




Messinia Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.