Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Δημιουργία «Τράπεζας Αλληλεγγύης» Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια για συλλογή εμφιαλωμένου νερού και λοιπών αγαθών, αλλά και όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές στην Δυτική Αττική τις ημέρες εκείνες.

Ο Σύλλογος μας .....

κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει διοργανώσει και άλλες τέτοιες αντιστοίχου περιεχομένου δράσεις για συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη, όμως το κύμα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε σε αυτήν μας την προσπάθεια ήταν άνευ προηγούμενου!

Η αλληλεγγύη που από όλη την χώρα, κάλυψε γρήγορα τις ανάγκες σε αγαθά που παρουσιάστηκαν στις πληγείσες περιοχές. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον σύλλογο μας, πλην των πρώτων αγαθών που στάλθηκαν τις πρώτες δύσκολες ώρες, τα υπόλοιπα που συλλέχθηκαν να το διοχετεύσει συστηματικά στον εθελοντικό οργανισμό «Το χαμόγελο του Παιδιού», έτσι ώστε να καλύψει ανάγκες τις οποίες αυτό έχει.

Οι μόνιμες ανάγκες στήριξης σε αγαθά τις οποίες έχουν σύλλογοι με κοινωνική δράση, φορείς ή και κατά περίσταση ομαδικά συνάνθρωποι μας, μας ώθησε να δημιουργήσουμε την «Τράπεζα Αλληλεγγύης», μια τράπεζα η οποία θα διοργανώνει δράσεις οι οποίες θα αφορούν την κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας, που το χρειάζονται!
Ήδη ο Σύλλογος μας αναπτύσσει συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον σκοπό αυτό και ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία και με άλλους συλλόγους με κοινωνική δράση για την καταγραφή αναγκών που αυτοί έχουν.

Ευελπιστούμε η αλληλεγγύη που όλοι μας δείξαμε προς τους συνανθρώπους μας το καλοκαίρι που μας αφήνει να μην ήταν περιστασιακή και ο καθένας μας να την δείχνει έμπρακτα και καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.