Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Άκαιρος, Άκυρος, Διχαστικός και με πρωτοφανη παρεμβαση στα αυτοδιοικητικά της Πελοποννήσου, ο χθεσινός λόγος του Άδωνι Γεωργιάδη στην Καλαμάτα.

Με επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου αλλά με άκαιρη και άκυρη ομιλία του Βουλευτή Β Αθηνών Άδωνη Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ Καλαμάτας
Ρήτορας(???) ο Άδωνις, εξαπέλυσε ......

σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από την αρχή της ομιλίας του δεν του ξέφυγε ούτε ο Νεκροθάφτης του ΑΤ Φιλιατρών και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας.
Μόνο που..... η ομιλία του ήταν τελείως Άκαιρη και Άκυρη και Άστοχη που μπορεί στους κομματικούς που παρευρέθηκαν να ακούστηκε καλά, στον απλό πολίτη όμως πέρασε πολύ άσχημα.

Να τα πάρουμε όμως από την Αρχή τα πράγματα.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Καλαμάτας Άντζελα Σκλήκα όπου ανάμεσά σε αυτούς που προσφώνησε, ανάφερε την «Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη».
Μα καλα... Δεν έχει ενημερωθεί η κ Σκλήκα ότι η κ Αλειφέρη εχει,τελείωσε από Αντιπεριφερειάρχης, πως της αφαιρέθηκαν πλήρως ΟΛΕΣ οι αρμοδιότητες, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ο προϊστάμενος της περιφερειάρχης και είναι χωρίς κανένα αντικείμενο και ότι η νέα Αντιπεριφερειάρχης είναι η κ Μπουζα???

Και πάμε τώρα στον επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης τον κ Γεωργιάδη.

Μπορεί ο Τσίπρας να έχει αποτελειώσει την ήδη διαλυμένη Ελλάδα μας, αλλά το χθεσινό ζητούμενο για τον κόσμο που παρακολούθησε την ομιλία, δεν ήταν να ακούσει την λυσσαλέα επίθεση στον Τσίπρα με χαρακτηρισμούς ψεύτη , απατεώνα κλπ κλπ
Αυτά τα ξέρουμε και δεν περιμένουμε τον Αδωνι να τα μάθουμε.

Η ΝΔ βρίσκεται λίγο πριν τη νίκη στις εκλογές και ίσως είναι και αυτοδύναμη.

Ο Κόσμος που παρακολουθούσε από τηλεοράσεως (μεταδόθηκε από το Best TV) θα περίμενε να ακούσει τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει η ΝΔ ως αυριανή Κυβέρνηση εν αναμονή.
Πως θα ανακουφίσει τον κόσμο από την οικονομική αφαίμαξη που του έκανε η κατ’ επίφασιν «αριστερή» -λέμε τώρα- κυβέρνηση του Τσίπρα.
Πράγματα δηλαδή που έπρεπε να ακουστούν στην εκδήλωση και που δυστυχώς δεν ακουστήκαν.
Αλλα ο χρόνος αναλώθηκε σε ένα παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον του Τσίπρα και με άφθονο "γλείψιμο" στον Βουλευτή Μεσσηνίας τον Αντώνη Σαμαρά.
Από ουσία όμως ο κόσμος δεν άκουσε τίποτα για το τι θα κάνει η ΝΔ.

Και λίγο πριν κλείσει ο Άδωνις την ομιλία του, αποφάσισε ακομψα να ανακατευτεί στα αυτοδιοικητικά της Πελοποννήσου.

Αν και μας είπε ότι αρμόδιος να κάνει ανακοινώσεις για ποιον θα στηρίξει η Ν.Δ. και ποιόν όχι, είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αδωνις προτίμησε να κάνει μια εξαίρεση –όπως είπε- για να μας πει με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι δεν θα στηριχθεί ο Πέτρος Τατούλης.

«Κανένας Νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Πέτρο Τατούλη ξανά για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου» μας είπε και μας άφησε όλους εμβρόντητους!!!

Το είπε με τέτοια σιγουριά που πραγματικά ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα το έλεγε.

Δεν είπε προτρέπουμε τον κόσμο της ΝΔ να μην ψηφίσει Τατούλη για τον Χ , Ψ , Ω λόγο αλλά προκατέλαβε την ψήφο των Πελοποννησίων προσβάλλοντας το κοινό, στο οποίο απευθυνόταν.

Και ο λόγος? Όπως είπε ο Αδωνις ο Τατούλης ήταν ένας άνθρωπος που ευεργετήθηκε, που τον συγχώρεσε και που τον στήριξε η παράταξη της ΝΔ κι εκείνος φέρθηκε στην παράταξη με τρόπο αχαρακτήριστο.

Ποιος κρίνει τον Πέτρο Τατούλη ως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου???
Δεν υπάρχουν αρμόδια όργανα να κινηθούν με ευπρέπεια απέναντι στους αιρετούς και τους ψηφοφόρους;

Ποιος ήταν ο κριτής; Ο Άδωνις Γεωργιάδης!!!!
Ναι αυτός που είχε αποχωρήσει από την ΝΔ, για να πάει στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη,
Αυτός που σκυλόβριζε νυχθημερόν κάποτε την ΝΔ
Αυτός που έβριζε κάποτε τον Καραμανλή και τον Σαμαρά
Αυτός που αποκάλεσε κάποτε την ΝΔ «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ»
Αυτός που αποκάλεσε κάποτε την ΝΔ «ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΡΚΟ»
Και που δεν θα μπορούσε να έχει (σ.σ. εκείνος) «καμία ιδεολογική πολιτική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο.»
Όλα αυτά δεν είναι λόγια δικά μου, αλλά λόγια του αγαπητού Αντιπροέδρου της ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη.
Το Video αδιάψευστος μάρτυρας.



Και ο άνθρωπος αυτός έρχεται σήμερα να επιβάλει προκλητικά στον λαό της Πελοποννήσου το τι θα ψηφίσει.
Λες και ο λαός της Πελοποννήσου δεν έχει δει έργα από τον Τατούλη και περιμένει τον Αδωνη να του υποδείξει τι θα κάνει.
Αν μη τι άλλο, ο τελευταίος στον πλανήτη που θα έδινε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων για τον Πέτρο Τατούλη, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αν και η ΝΔ εχει διαγράψει τον Τατούλη εκείνος δεν αναζήτησε ποτέ άλλο πολιτικό χώρο και παρέμεινε στην ΝΔ.
Κάτι που ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης δεν έκανε και πήγε στο ΛΑΟΣ
Και όταν είδε τα ποσοστά του κόμματος του (του ΛΑΟΣ) να πέφτουν, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και πήγε εκεί που σκυλόβριζε.!!!!!!!
Για τέτοιο θράσος....

Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές ανέλαβε την ευθύνη να οδηγήσει τη Χώρα και την οδήγησε, στη Ομαλότητα.
Ο Κόσμος της ΝΔ προφανώς και δεν περιμένει κανέναν Άδωνι και κανέναν Μητσοτάκη και Σαμαρά να του υποδείξει τι θα ψηφίσει.

Θυμίζω –για όσους έχουν αδύνατη μνήμη- ότι στις δυο περιφερειακές εκλογές ο Τατούλης είχε κατέβει ανεξάρτητος και ανεξάρτητος θα πορευτεί όπως έχει δηλώσει.

Θυμίζω δε ότι στην πρώτη αιρετή περιφέρεια ο Τατούλης είχε κατέβει ανεξάρτητος (με απλή στήριξη από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ) με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ απέναντι του με επίσημο χρίσμα στον Δημήτρη Δράκο.
Και όμως ο Τατούλης κέρδισε. Και ο Τότε Αρχηγός της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς είχε κατηγορηθεί ότι δεν μπόρεσε να κερδίσει την εκλογική του περιφέρεια.

Στις δε δεύτερες εκλογές για την Περιφέρεια, η ίδια η ΝΔ σύρθηκε πίσω από τον Τατούλη με πλήρη στήριξη του. Και έτσι απέφυγε άλλη μια ήττα στο κεφάλι της.
Τώρα φαίνεται ότι το πρώτο μάθημα δεν της έγινε πάθημα και κάνουν τα κοκοράκια με πιθανή στήριξη Νικα.

Ο Κόσμος Αδωνι ξέρει και έχει δει έργα από τον Τατούλη. Έχει ξυπνήσει, και προφανώς δεν δέχεται υποδείξεις από βουλευτή Β Αθηνών που πατάει στην Πελοπόννησο όταν είναι να μιλήσει μόνο σε μια εκδήλωση.
Στον τόπο μας Αδωνι πατάμε εμείς. Εμείς έχουμε πολύ καλύτερη άποψη από σένα για έργα που εγιναν η δεν εγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.