Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Άγγελος Χρονάς : Δυναμική εμφάνιση αυριανού Πρωθυπουργού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

«Μπορούμε».

Με κεντρικό σύνθημα τη φράση που ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ, προχωράμε όλοι εμείς, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στον αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες.

Με βάση, όσα είπε ο Πρόεδρος του κόμματος, στην εμπνευσμένη ομιλία του, στην γεμάτη όραμα για το αύριο, στην γεμάτη αγάπη για τους Έλληνες πολίτες που πέρασαν και περνούν δύσκολα, αλλά και στην ......

γεμάτη ευθύνη για όσα θα πρέπει να κάνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ως Κυβέρνηση, προχωράμε ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κόμμα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία αρχηγική εμφάνιση, σε μία εμφάνιση αυριανού Πρωθυπουργού, έθεσε όλα τα ζητήματα επί τάπητος, και ανέπτυξε όλους τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, ως Κυβέρνησης.

Μία Κυβέρνησης ενωτικής και όλων των Ελλήνων, που, μεταξύ άλλων, θα δίνει ευκαιρίες σε όλους και θα στηρίζει τους αδύναμους, που θα δίνει κίνητρα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, που θα δίνει λόγο μέσω της ψήφου και στους Έλληνες του Εξωτερικού, που θα δώσει προτεραιότητα στην Παιδεία, γιατί αυτή, δεν υπάρχει μέλλον.

Μία Κυβέρνηση με στόχο την αίσθηση της ασφάλειας σε κάθε πολίτη με τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνουν απερίσπαστες το έργο τους.

Μία Κυβέρνηση που θα κάνει την Ελλάδα όχι απλό μέλος της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ αλλά συνδιαμορφωτή των αποφάσεων και πρωτεργάτη στις απαραίτητες συμμαχίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για τις οικονομικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνουν πράξη και δεν θα μείνουν στα λόγια, όπως οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεσμεύσεις και μέτρα που θα ελαφρύνουν τα βάρη των αδύναμων και θα δώσουν ανάσα σε όσους όλα αυτά τα χρόνια πληρώνουν δυσανάλογα το κόστος της κρίσης.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να μην έχει αναφορές και στις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε ως Κράτος να κάνουμε, όπως η αλλαγή του φορολογικού συστήματος, η κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η εξυγίανση του κράτους με δημόσιους υπαλλήλους –αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια.

Επιπλέον ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με μέτρα όπως η μεταφορά της αρμοδιότητας για τον ΕΝΦΙΑ από το κεντρικό Κράτος στους δήμους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα πως όλοι μαζί «μπορούμε να τα καταφέρουμε», γιατί «Η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς», «είμαστε εγώ, είμαστε εσύ».

Εκείνο που χρειάζεται είναι να συμμετέχουμε όλοι στην κοινή προσπάθεια, γιατί η συμμετοχή είναι δύναμη και δίνει, όπως είπε και ο Πρόεδρος, «οξυγόνο στη Δημοκρατία»

Άγγελος Χρονάς

Μέλος τομέα Υγείας ΝΔ- Μέλος Μητρώου Στελεχών

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου- Εντεταλμένος για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.